Olgun: Çay hadsizliğinizin cevabını elbette verecek

Olgun: Çay hadsizliğinizin cevabını elbette verecek

İYİ Parti birinci sıra Milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun, memleketi Çay ilçesinde şahsının seçim afişlerini söktürdüğü, seçim ofisinin kirasını iptal ettirerek hakkında konuşan bir milletvekili olduğunu açıkladı. Olgun, “Çay, Hakan Şeref Olgun’un memleketidir. Çay’lı hemşerilerim sizin bu hadsizliğinizin cevabını elbet verecektir” dedi

İYİ Parti birinci sıra milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun, bayramlaşmak için gittiği baba ocağı Çay ilçesinde coşkuyla karşılandı.

“BURASI ÇAY BENİM MEMLEKETİM”

Çay ilçesinde hemşehrilerine hitap eden Olgun şöyle konuştu: “Sizin evladınız, sizin çocuğunuz Hakan Şeref Olgun sizlerin desteğiyle sizi temsil edecek. Bunu kimse engelleyemez. Çay’da fotoğraflarımı söktürten, arkamdan konuşan, seçim koordinasyon merkezinin kaldırılması için Çay Belediyesine baskı yapan, ilçede resimlerimizin asılmaması için adeta tehditler savuran, İlçe Belediye Başkanını partiden ihraçla tehdit eden, iftira atan o vekile sesleniyorum. Haddini bil, artık Çay’da Hakan Şeref Olgun var. Herkes haddini bilip öyle konuşacak. Ama artık buralarda o kişi konuşamayacak. Bir milletvekili Çay ilçesinde şahsıma ait seçim afişlerini söktürdü, seçim ofisinin kirasını iptal ettirdi ve hakkımda olur olmaz söylemlerde bulunarak iftiralar attı. Burası Çay, Hakan Şeref Olgun’un memleketidir. Çay’lı hemşerilerim sizin bu hadsizliğinizin cevabını elbet verecektir. Korkunuzdan ne yapacağınızı şaşırdınız. Çünkü karşınızda Cesurlar Hareketi var. 14 Mayıs’ta hepiniz tarih olacaksınız.”

“BUNLAR NORMAL VATANDAŞ OLMAYI UNUTMUŞLAR”

Olgun sözlerine şöyle devam etti: “15 Mayıs’tan itibaren artık insanlarımız ötelenmiş, sindirilmiş, korkutulmuş bir toplum olmaktan çıkacak. Siyasiler birbirlerine düşman gruplar değiller; düşmanlığı bırak, hasım bile değiller. Sadece ve sadece bir demokrasi ortamında yönetimi ele almak için bir yarışın içindeler. Biz hepimiz birbirimizi kucaklayacağız. Ama bu tür girişimler insanların midesini bulandırıyor. Çarşamba gününden itibaren söktürülen afişlerin yerine yenilerini takacağım. Çay ilçesini adeta afişlerimle donatacağım. Gelsin yeniden söksünler bakalım. Bizi kim engelleyecekmiş göreceğiz. Hodri meydan. Hepimiz, 14 Mayıs’ta milletin iradesinin tertemiz tecelli etmesinin huzuru ile yeni hayatlarımıza adım atacağız. Milletin iradesinin kendilerine ipotekli olduğu zehabına kapılmış, devleti kendilerininmiş zanneden bir avuç insan da yeni hayatlarına adım atacak. Bunlar normal vatandaş olmayı unutmuşlar.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM