“Dün atılan temel bugün kayboldu”

“Dün atılan temel bugün kayboldu”

İYİ Parti Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, AK Parti iktidarını sert bir dille eleştirdi. Olgun, “AK Parti iktidarı yerli ve milli değil yalancıdır. Bu millete hizmet etmeye değil, kendi ceplerini doldurmaya gelmişlerdir. Dün atılan temel bugün kayboldu” dedi

İYİ Parti Milletvekili adayları ve parti yöneticileri Afyonkarahisar Belediyesi tarafından tören düzenlenen AFRAY temelinin aradan 24 saat geçmeden ortadan kaybolduğunu belirterek kaybolan temelin bulunduğu Afyon Kocatepe Üniversitesi ANS Kampüsü önünde açıklama yaptı.

“HALKIMIZIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR”

İYİ Parti ikinci sıra milletvekili adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı, İGM üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık bir partili grup eşliğinde basın açıklaması yapan Hakan Şeref Olgun şöyle konuştu: “Afyonkarahisarlı hemşerilerimize yalan söylemeye devam ettiğinin en güzide örneklerinden birisini bugün gözler önüne sermek üzere sizlerle buluştuk. 2019 yerel seçimlerinden önce Afyonkarahisar’ımıza 3 büyük proje vaadinde bulunan AKP bunlardan hiçbirini gerçekleştiremediği gibi, artık halkımızın aklıyla alay etmeye başladı. 2013 yılında temeli atılan ve 2015 yılında hizmete gireceği söylenen Yüksek Hızlı Tren projesinin tarihi sürekli ertelenirken, aynı tarihte temeli atılan Ankara-Sivas hattı geçtiğimiz günlerde devreye alındı. Demek ki bu iktidar Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin oyunu cebinde görüyor, Sivas’a verilen değeri Afyon’umuza vermeye gelince birden pandemi, ekonomik kriz gibi bahanelere sarılıyor. Her ne hikmetse aynı kriz Sivas’ı teğet geçiyor. Miting meydanlarında bu parti Afyonkarahisar’da kuruldu diyerek, Afyon’a özel bir önem verdiğini söyleyenler, sıra icraata gelince, diğer şehirleri Afyonkarahisar’ımızdan üstün tutuyor. İYİ Parti’nin meydanları taşıran mitinglerinden korkan AKP iktidarını derin bir korku sardı. Koca, koca adamlar toplanıp göstermelik temel atmakla meşgul oldular.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM