“Geçmişteki gibi aynı amaca odaklandılar”

“Geçmişteki gibi aynı amaca odaklandılar”

Erenler Mahallesi mitingde konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Millet İttifakının iktidara gelmeden İHA-SİHA fabrikalarını kapatmayı hedeflediklerini duyurdu. Uluçay “Nasıl Vecihi Hürkuş’un uçak fabrikasını, Şakir Zümre’nin mühimmat fabrikasını kapattılar, yine aynı amaca odaklandılar” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Teşkilatının mahalle mitinglerinin sonuncusu Erenler’de yapıldı. Erenler Mahalle mitingine; AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Veysel Eroğlu, milletvekili adayları Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Ferda Ertürk, Ethem Karahan, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“MAHALLE MİTİNGLERİNE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, partisinin mahalle mitinglerine ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Karadeniz, “Görüyoruz ki mahalle mitinglerimizde her geçen gün ilgi, alaka, coşku her defasında daha da fazla oluyor. Allah razı olsun. Erenler sürekli AK Parti’ye en güzel desteği veren mahallelerimizden bir tanesi. Ama bugün bir başka görüyorum. Sanki 14 Mayıs’ta en güzel desteği bize Erenler verecek. Birinci olmaya hazır mıyız? Mahallelerimiz içerisinde en yüksek oy oranını sizden alacak mıyız? Evet aynen buradan da öyle gözüküyor. Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı çok çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“İHA VE SİHA FABRİKALARINI KAPATACAKLAR”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 14 Mayıs seçimlerinin bir kazasının ve telaffisinin asla olamayacağını ifade etti. Uluçay, “14 Mayıs seçiminin bir kazası, bir telafisi asla yok. Ben sizlere inşallah 14 Mayıs’a kadar sıkılmadık el bırakmamanızı, alınmadık gönül bırakmamanızı özellikle istirham ediyorum. Keşke dememek için, inşallah 14 Mayıs’a kadar buradaki vatandaşlarımızdan ikişer kişiyi ikna etmelerini istiyorum. Erenler, Afyonkarahisar tarihinde en yüksek oy oranıyla tarih yazacak diyorum. Değerli hemşehrilerim gerçekten bu seçim varlık yokluk mücadelesi. Çünkü karşı taraftaki Millet İttifakı her şeyi yıkmak, yakmak için bir sürü planlar yapmışlar. Bir sürü projeler yapmışlar. Bazıları diyor ki ya gelsek yıkmayacaklar. Emin olun yıkacaklar. Çünkü tarihte nasıl Şakir Zümre’nin mühimmat fabrikasını soba fabrikası yaptılar. Uçak fabrikalarını kapattılar. Nasıl Vecihi Hürkuş’un uçak fabrikasını kapattılar, cezanlandırdılar. İnanın Allah korusun başa geldiklerinde geçmişte yaptıkları gibi yine İHA’larımızı, SİHA’larımızı ve onların fabrikalarını kapatacaklar. Biz Afyonkarahisar Erenler’den onlara oy verir miyiz? Onlara geçit verir miyiz? Vermeyelim değerli hemşehrilerim. Gerçekten kırılma noktasındayız. Çok önemli bir dönemdeyiz. İnşallah 14 Mayıs’ta onlara fırsat vermeyelim.” diye konuştu.
“DANANIN KUYRUĞUNUN
KOPMASINA AZ KALDI”
Belediye başkanı Mehmet Zeybek, seçime sayılı günlerin kaldığını belirtti. Zeybek, “Seçime sayılı günler kaldı. Kısacası yöresel lisanımızla dananın kuyruğunun kopmasına bir hafta kaldı. Diğerleri inşallah nal toplayacaklar. Yani umduğunu bu milletten bulamayacaklar. Bu milletin diniyle, bu milletin aklıyla bu milletin ne bileyim güvenliğiyle uğraşanlara bu millet geçit vermez. Geçtiğimiz hafta bir temel attık. Yani Erenler’i banliyö hattıyla merkeze taşıyalım diye. Bunu düşünemeyecek, akıl edemeyecek birileri bu temelin yanlış olduğunu, atılmadığını iddia ettiler. Başımızda adam gibi bir adam var. Sayın Cumhurbaşkanımız. Bugüne kadar attığı temellerden hiçbirisi eksik kaldı mı? Bizim de söz verip de milletvekillerimizle birlikte yapmadığımız bir hizmet kaldı mı? Allah’ın izniyle 750 milyonluk bir yatırım. Şantiye kuruldu. Onları görmeye, onların gözleri fark etmez. Fark edemezler. İnşallah raylı sistemi de yani Afray’ı da önümüzdeki süreçte burada hizmete alacağız.Aynı zamanda hızlı tren istasyonuyla da entegre edecek ve birleştireceğiz. Erenlerimize hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM