Mısırlıoğlu’na  ilçe başkanlarından tam destek

Mısırlıoğlu’na ilçe başkanlarından tam destek

İYİ Parti Merkez İlçe Başanı İzzet Köken ve partinin İlçe Başkanları ortak yaptıkları basın açıklamasında İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na
destek olduklarını bildirdiler

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve 17 ilçenin İYİ Parti İlçe Başkanları yönetimleriyle birlikte İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun arkasında olduklarını deklare etti.
18 İLÇE BAŞKANINDAN ORTAK AÇIKLAMA
Ortak açıklamada; Başmakçı İlçe Başkanı Ahmet Sinkay, Bayat İlçe Başkanı Yılmaz Karaküçük, Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker- Çay İlçe Başkanı Cemil Arısoy, Çobanlar İlçe Başkanı Ahmet Uysal, Dazkırı İlçe Başkanı Metin Özbay, Dinar İlçe Başkanı Orhan Kürkçü, Emirdağ İlçe Başkanı Cemil Kuş, Evcier İlçe Başkanı Fathin Öztürk, Hocalar İlçe Başkanı Nihat Sarı, İhsaniye İlçe Başkanı Necmi Demiralay, İscehisar İlçe Başkanı Necmi Özsarı, Kızılören İlçe Başkanı Mehmet Topkaya, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, Sandıklı İlçe Başkanı Emir Erkalan, Sinanpaşa İlçe Başkanı Hakan Sivrioğlu, Sultandağı İlçe Başkanı Yılmaz Kırtaş, Şuhut İlçe Başkanı Müzahir Özaşkın imzası bulunuyor.
Ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi: “”İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu; tüm şahsi çıkarlardan arınmış, koltuk sevdası olmayan ve birleştirici siyaset yapan bir başkandır. Her il başkanının yapması gerektiği gibi heyecan ve coşkuyla teşkilatlarını yöneten, egosuz, alçakgönüllü ve ahlaklı bir üslupla siyaset yapan bir liderdir. Son günlerde gündeme getirilen iddialar ve söylemler tamamen art niyetlidir. Biz merkez ilçe ve 17 ilçe teşkilatı olarak başkanımızın arkasındayız. Biz birlikte güçlüyüz ve daha da güçleneceğiz. Siyaset meydanlarında yenilir yutulur cinsten olmayan ne söylemler unutulmuş, üstü kapatılmıştır. Söylenen bazı sözlerden sonra yüzyüze bile bakamayacak durumda olanlar bugün başkanımıza dil uzatıyorlar. Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu ile davamıza sıkı sıkıya bağlanacağız. Hatalarımızdan ders çıkararak, tecrübelerimizi paylaşarak, gücümüze güç katarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM