Afyon’un yatırımları istişare edildi

Afyon’un yatırımları istişare edildi

Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için Afyonkarahisar’dan Ankara’ya giden heyet, kentte devam eden yatırımlar ve projelerle ilgili Afyonkarahisar Milletvekilleriyle istişare bulundu

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek beraberinde; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki programın ardından Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile bir araya gelerek Afyonkarahisar’da devam eden yatırımlar ve projelerle ilgili istişarede bulundu.
ZEYBEK’TEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ankara temasları kapsamında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile bir araya gelerek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
Başkan Zeybek, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ‘Türkiye Yüzyılı’ başladı. Aziz Milletimize hayırlı olsun.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM