Kahvecilerden Defterdar ve Tapu’ya ziyaret

Kahvecilerden Defterdar ve Tapu’ya ziyaret

Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Odası Başkanı Yusuf Selçuk Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Afyonkarahisar Tapu Müdürü Nezai Aslanpençesi ve Afyonkarahisar Defterdarı Mehmet Ar’ı ziyaret etti

 

Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Odası Başkanı Yusuf Selçuk Yıldırım, “Emlakçıların da Odamız’a kayıtlı olması hasebiyle emlakçı üyelerimizin sorunlarını da yakından takip ediyoruz. Bu sorunların giderilmesi ve aza indirgenmesi için elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz. Aynı zamanda kamu kurum kuruluşları ile uyumlu çalışabilmek adına belirli periyotlarda kurum ziyaretleri yaparak istişarede bulunuyoruz.” dedi.
EĞİTİM DÜZENLENECEK
Başkan Yıldırım. Tapu Müdürlüğü ve Afyonkarahisar defterdarlığı işbirliğinde 31 Mayıs 2022 tarihi ve 31852 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 538 no’lu Vergi Usul Kanunu tebliğince ilan girme kurallarının uygulanmasındaki sektör temsilcilerinin yaşadıkları sorunlar için oda öncülüğünde eğitim düzenlenmesi talebinin olumlu karşılandığını sözlerine ekledi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM