“İYİ Parti Olarak Seçimlerden Başarıyla Çıkacağız”

“İYİ Parti Olarak Seçimlerden Başarıyla Çıkacağız”

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandıklarını, İYİ Parti olarak seçimlerden başarıyla çıkacaklarını belirtti

 

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Sandıklı İlçesi’nde parti teşkilatıyla bir araya geldi. Toplantıya; İYİ Parti Teşkilat Koordinatörü Bursa Milletvekili Hasan Toptaş, Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi M. Tolga Öztürk, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İl Başkan Yardımcıları Ömer Yılmaz ve Cuma Çiftçi, Kadın Politikaları Başkanı Süheyla Aslan, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, Sandıklı İlçe Başkanı Av. Emir Erkalan ve yönetim kurulu üyeleri, ayrıca Sandıklı Belediye Başkan Adayı Hidayet Şahin, Dazkırı Belediye Başkan Adayı Güneş Zengin ve 28. Dönem Milletvekili Adayı İbrahim Acar katıldı.

İYİ Parti Genel Başkan Hakan Şeref Olgun, toplantıda yaklaşan yerel seçimler öncesinde yapılan hazırlıkları değerlendirdiklerini belirterek şunları kaydetti:

“Teşkilatlarımızın çalışmalarını ve oluşturdukları seçim stratejisini gözden geçirdik. İYİ Parti olarak yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz. Teşkilatımıza güveniyor, yerel seçimlerden başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Sandıklı ve çevresindeki partililerle birlik ve beraberlik içinde seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Afyon iyi parti

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM