Vali Yiğitbaşı’ndan güçbirliği çağrısı

Vali Yiğitbaşı’ndan güçbirliği çağrısı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kadın Meclisi’ni ziyaret etti; Posta Gazetesi üst düzey yönetimini Valilik Makamı’nda ağırladı

 

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ağırladı.
Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ve kadınlardan oluşan yönetim kurulu tarafından karşılanan Vali Yiğitbaşı’nın ziyaretinde Belediye Kültür ve sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ile Kent Konseyi Başkanı Şemsettin Yasan da hazır bulunurken, Kuzu’dan faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgiler aldı. Ziyarette konuşan Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu, yaptıkları faaliyetleri anlattı.
Ziyarette konuşan Vali Yiğitbaşı ise, Kadın meclisinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Şehrimiz birçok potansiyeli bünyesinde barındıran ve keşfedilmeyi bekleyen bir hazine. Birbirimizle hep iletişimde olalım ve güçlerimizi birleştirelim inşallah.”dedi.
Vali Yiğitbaşı, “Sizlerin yardımları, bakış açıları ve önerileri benim için çok kıymetli. Şehrimize tüm hizmetlere odaklanıp birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız. Sosyal meselelerle ilgili, can yakıcı meselelerle ilgili hep iletişim içinde olmalıyız. Sizleri çok enerjik ve güç birliği içinde gördüm. Bu beni çok mutlu etti. Bu şehir için bu memleket için ne yapabilirim diye düşünüp çıktığınız bu yolda hep birlikte olacağız inşallah. Bu günkü tanışıklığımız ve birlikteliğimiz inşallah çok güzel hizmetlere vesile olur.” ifadelerini kullandı.
Öte yandan şehrin tarihi, kültürel ve turizm değerleri ile ekonomik potansiyelini yerinde incelemek üzere Afyonkarahisar’da bulunan Posta Gazetesi yazarları, Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM