Döner güven tazeledi

Döner güven tazeledi

Tüm İşçi ve Emeklileri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Bekir Döner tek başkan adayı olarak katıldığı seçimli genel kurul toplantısında ekibiyle birlikte göreve seçilerek güven tazeledi

Tüm İşçi ve Emeklileri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığının beşinci olağan seçimli genel kurul toplantısı AKSAM’da gerçekleştirildi. Toplantıya; Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Şeker-İş Sendikası eski Genel Başkanı Ömer Çelik, Çimse-İş Sendikası eski Başkanı Süleyman Göktepe, Türk Yerel Hizmet-Sen eski Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Pancar Kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Balık, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Yücel Şahin, CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, SP İl Başkanı Beytullah Karataş, SP Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat, Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık ve dernek üyeleri katıldılar.
DİVANA SELÇUK BAŞKANLIK ETTİ
Genel kurul divanı Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ali Selçuk’un Başkanlığı’nda; Isparta Şube Başkanı Muhterem Yıldız ve Denizli Şube Başkanı Kamil Kümeoğlu’ndan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra konuklar sırayla söz alarak konuşma yaptılar. Daha sonra sırasıyla derneğin yönetim ve denetim kurul raporları okunarak ibra edildi. Gelir gider bilançosu oylandıktan sonra seçime geçilerek genel kurul toplantısı sona erdi.
DÖNER YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Tüm İşçi ve Emeklileri Derneği Afyonkarahisar Şubesinin 250 üyesinin katıldığı seçim sonucu Bekir Döner güven tazeleyerek başkanlık görevine seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine; Nedim Öztürk, Süleyman Göktepe, Fehmi Demirkol, Cemalettin Kocatepe seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine; Ahmet Dikyamaç, Yaşar Düzgün ve Cemalettin Mengü seçildi. Üst kurul delegeliklerine; Nedim Öztürk, Süleyman Göktepe, Mahmut Tosun, Hikmet Sarıtaş seçildiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM