Rektör Okumuş, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor

Rektör Okumuş, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, tekrar atandığı rektörlük görevi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’u Türk Eğitim-Sen yöneticileri Genel Sekreter Haydar Urfalı ve beraberindekiler, Afyonkarahisar Gençlik Meclisi Başkanı Emirhan Ekici ve komisyon üyeleri ile Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ziyaret ettiler.
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Türk Eğitim-Sen Genel Sekreteri Haydar Urfalı ve beraberindekileri makamında kabul etti. Yeniden göreve atanması dolayısıyla Okumuş’u kutlayan Urfalı, kendisine görevinde başarılar diledi. Ziyarette sendikanın Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhtar Demirci ile Şube Başkan Yardımcıları İbrahim Eser, Veysel Sağdıç ve Abdülkadir Yonca hazır bulundu. Okumuş, çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde de bulunulan ziyaret nedeniyle Urfalı ve beraberindekilere teşekkür etti. Afyonkarahisar Gençlik Meclisi Başkanı Emirhan Ekici ve Gençlik Meclisi Üniversite Komisyonu üyeleri de AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’a yeniden atanması dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bu ziyarette AFSÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz da hazır bulundu. Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş’u makamında ziyaret ederek, rektörlük görevindeki ikinci döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu. Okumuş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şahin’e teşekkür etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM