Rektör Okumuş, yenilenen  yemekhanede öğrencilerle yemek yedi

Rektör Okumuş, yenilenen yemekhanede öğrencilerle yemek yedi

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, yeni yemekhanede verilen ilk öğlen yemeğini öğrenciler ve personelle birlikte yedi

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, yenilenerek hizmet vermeye başlayan merkezi yemekhanede verilen ilk öğle yemeğinde öğrenciler ve Rektörlük personeli ile öğle yemeği yedi.
AFSÜ’nün merkezi yemekhanesinde öğrenciler ve personele birlikte sıra bekleyerek yemeğini alan Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, öğrencilerle sohbet etti. Derslerine odaklanarak AFSÜ’de başarılı ve huzurlu bir öğrenim hayatı geçirmeleri için her zaman öğrencilerin yanında olduklarını vurgulayan Okumuş, her tür öneri ve taleplerinde ilgili birimlerin kapısını çalabileceklerini hatırlattı.
Merkezi yemekhanenin hizmete girmesinden mutluluk duyduklarını söyleyen öğrenciler Okumuş’a teşekkür etti. Bir süre için tek katında yemek servisi yapılacak olan merkezi yemekhaneden, tam kapasite hizmet vermeye başladığında haftanın beş günü ortalama 1500 öğrenci ile 800 idari ve akademik personel aynı anda yararlanabilecek.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM