“Gönül belediyeciliği şiarıyla hareket ediyoruz”

“Gönül belediyeciliği şiarıyla hareket ediyoruz”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerine devam ediyor sürüyor

 

Hattatkarahisar Mahallesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek mahalle muhtarı Mehmet Zorluer ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi.
Başkan Zeybek’e ziyaretinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Belediye birim müdürleri eşlik etti.
Mahalle Muhtarı Mehmet Zorluer ve mahalle sakinleri ile istişarede bulunan Başkan Zeybek, talepleri tek tek not alarak gerekenin yapılması için ekibine talimat verdi. Başkan Zeybek, mahalleye yapılan yatırımlarını da yerinde inceledi.
Milletin hizmetinde olmaya ve gönüller kazanmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Zeybek, gönül belediyeciliği şiarı ile hareket ettiklerini ifade etti.
Mahalle ziyaretlerine büyük önem verdiklerine dikkat çeken Zeybek, “Hattat Karahisar Mahallemizde vatandaşlarımızın taleplerini not aldık, inşallah bir bir yerine getireceğiz. Bizleri tüm samimiyetiyle karşılayan mahalle sakinlerimize gönülden teşekkür ederim.” dedi.
Başkan Zeybek, mahalle ziyaretinin ardından Ticaret Borsası Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu öğrencileriyle biraraya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Zeybek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM