“Bu dönem Afyon’a daha güçlü hizmet edeceğiz”

“Bu dönem Afyon’a daha güçlü hizmet edeceğiz”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Cumhur İttifakının Afyonkarahisar Milletvekilleri olarak bugüne kadar ellerinden gelen her çalışma ve hizmeti yaptıklarını belirtti. Taytak, “Birlikte rahmet vardır, güç vardır. Bu dönem daha güçlü bir şekilde Afyonkarahisar’a hizmet edeceğiz” dedi

 

Cumhur İttifakı Afyonkarahisar Milletvekillileri MHP’den Mehmet Taytak, AK Parti’den Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, Afyonkarahisar’ın çeşitli yörelerinden genel ziyaretçileri birlikte ağırladı.
CUMHUR İTTİFAKI VEKİLLERİ BİRLİKTE TALEPLERİ DİNLEDİ
Başmakçı MHP İlçe Başkanı Mehmet Zeki Sargın, İhsaniye AK Parti İlçe Başkanı Tecelli Könül, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, İhsaniye merkez ve köy muhtarlarını TBMM’de misafir etti. Toplantı salonunda bir araya gelen heyet İhsaniye bölgesine yapılacak olan yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Cumhur İttifakı Milletvekillilerine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İhsaniye bölgesi Cumhur İttifakı ilçe ve Belediye Başkanlarının yanı sıra İhsaniye merkez ve köy muhtarları TBMM’de Cumhur ittifakı Milletvekillileri Mehmet Taytak, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. İhsaniye bölgesi heyeti ile toplantı salonunda bir araya gelen Cumhur ittifakı Milletvekillileri, başkanların ve köy muhtarlarının talep ve isteklerini dinlediler. Öte yandan MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a, Emirdağ İlçe Başkanı M. Orbay Divrikli ve ilçe yönetimi, Emirdağ İGM Üyesi Ceylan Morca, Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir ve Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
“CUMHUR İTTİFAKI
RUHUYLA HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Toplantı salonunda konuşan Milletvekili Mehmet Taytak, Cumhur İttifakının ikinci toplantısını yaptıklarını daha önce de Dinar ve Başmakçı teşkilatlarıyla bir araya geldiklerini söyledi. Taytak, “İhsaniye teşkilatlarımızla biraraya geldik. Gerek AK Parti hükümeti vekilleri gerekse ben bugüne kadar İhsaniye bölgemiz ile ilgili elimizden geldiğince her çalışmayı, her hizmeti yapmaya çalıştık. Birlikte rahmet vardır, güç vardır. Allah’a şükürler olsun İhsaniye bölgemizde Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımıza yüksek anlamında oy verildi. Şükürler olsun ki Türkiye yeni döneme daha güçlü, milletin yüreğinden çıkan oylarla mutlu bir millet güçlü bir devlet olma yolunda ilerleyecektir. Hizmeti kimin yaptığının önemi yoktur. Önemli olan Cumhur İttifakının birlikteliğidir, beraberliğidir. Şimdiye kadar Cumhur ittifakı ruhu ile Afyonkarahisar’a önem hizmetler yaptık ve yeni dönemde de elimizden geldiğince daha ciddi çalışmalar yapacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerde hem mevcut belediyelerimizi AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak koruyacağız hem de yeni belediyelerimizi Cumhur İttifakı olarak ne yapılması gerektiğini, nerede farklı bir sonuç almak için, bir ortaklık varsa onları yerine getireceğiz.” dedi.
“BU DÖNEM DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ”
Mehmet Taytak sözlerine şöyle devam etti: “2018 yılında Emirdağ’da başlattığım kampanyada Cumhur İttifakından bahsettiğimde şimdi İYİ Parti’ye giden belediye başkanı bana kürsüden inince, ‘Başkanım ne Cumhur İttifakı? Nereden çıktı bu? Kimse bize oy vermez. Cumhur İttifakı falan demeyin, siz MHP’ye o isteyin.’ dedi. Bende dedim ki, Ben cumhur İttifakına oy istiyorum. Cumhurbaşkanımız kazanmadığı müddetçe bizlerin milletvekili olmasının bir karşılığı yoktur. Allah korusun 28 Mayıs’taki sonuç farklı çıkmış olsaydı bizim burada size taahhüt edeceğimiz bir şey kalmazdı. Ve o günden bugüne Cumhur İttifakının birlikteliğine ve rahmetine inanan birisiyim ve Afyonkarahisar bu 5 yıl içerisinde diğer illerden çok daha fazla hizmet aldı. Şimdi bu dönem daha güçlü bir şekilde Afyonkarahisar’a hizmet edeceğiz. Bu ruh içerisinde burada olduğunuzdan dolayı gerçekte çok teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM