“Eğitime yapılan her katkı insana yapılmaktadır”

 “Eğitime yapılan her katkı insana yapılmaktadır”

 

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Fidan-Ali Altıntaş Anaokulu açılış töreninde konuştu. Koyuncu, “Eğitime yapılan her katkı insana yapılmaktadır. Anaokulu açılışının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar Valiliği ve hayırsever aile Fidan-Ali Altıntaş’ın destekleriyle yaptırılan 4 derslikli Fidan-Ali Altıntaş Anaokulu’nun açılış programına katıldı. Programa; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr Kübra Güran Yiğitbaşı, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan programda protokol üyeleri ve hayırsever vatandaşlar konuşma yaptılar. Açılış programı öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteri ve öğretmenlerin türkü dinletisiyle devam etti. Konuşmaların ardından törene katılan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, hayırsever aileye plaket verdi. Hayırsever aile ve protokol üyeleri tarafından kesilen kurdelenin ardından okul gezildi. Eğitime yapılan her katkının insana yapıldığını düşünerek çok mutlu olduğunu belirten Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, şunları söyledi: “Hayırsever ailemiz tarafından şehrimize kazandırılan eğitim kurumumuzun açılışını gerçekleştirdik. Afyonkarahisar Valiliğimize ve hayırsever Altıntaş ailesine şehrimize böyle güzel bir eğitim kurumunu kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah bu eğitim yuvaları sayesinde geleceğimizin teminatı çocuklarımız, geleceğe daha güvenli bir şekilde adım atacaklar. Anaokulumuzun açılışı hayırlara vesile olsun.”

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM