“Şehit Aileleri Ve Gazilerimizin Her Zaman Yanındayız”

“Şehit Aileleri Ve Gazilerimizin Her Zaman Yanındayız”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi. Küçükkurt, “Şehit aileleri ve gazilerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da her zaman yanında, içerisinde arkasında olacağız. Her ne ihtiyaç olursa Türk Milleti adına bu konuda üzerimize düşen her vazifeyi yerine getireceğimizin sözünü bir kez daha vermek istiyorum” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazileri dernekte ziyaret ettiler.

"Şehit Aileleri Ve Gazilerimizin Her Zaman Yanındayız"

“SEZER AĞABEYİN ADAYLIĞI BİZLERİ MEMNUN ETTİ”

Dernek Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve parti heyetine camiası adına çıkılan kutlu, mübarek yolda başarılar diledi. Başkan Kumartaşlı, “Zaten biz sizsiniz, sizde biziz. Hiçbir şekilde gönlümüz, düşüncemiz ayrı olamaz. Sezer ağabey ömrünü Afyonkarahisar’a adamış bir kişidir. Kendisinin böyle güzel bir makama aday olması hem şaşırttı hem de bizi memnun etti. İnşallah muvaffak olursunuz. Bu yolda başarılar dileriz. Bizi de hatırlayıp geldiğiniz için camiamız adına bizde teşekkür ederiz, sağ olun.” dedi.

“BEĞENİLEN SEVİLEN SAHİPLENİLEN BİR ADAYIMIZ VAR”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, şehit aileleri ve gazilerin gururlu, şerefli insanlar olarak son derece özel bir camiayı oluşturduklarını vurguladı. Milletvekili Taytak, “Dernek binamızda gördüğümüz tüm şehitlerimizin fotoğrafları hepsi kalbimizde yaşıyor. Elbette yaşadığınız kolay bir acı değil. Gazilerimiz, yaralılarımız var. Türkiye’nin bulunduğu jeopolitik ortamdan kaynaklanan, millet olarak ortaya koyduğumuz İ’lâ-yi Kelimetullah yolundaki anlayışımızla, İslam’ın bayraktarlığını yapan anlayışımızın sonucunda gelinen noktada Türkiye, Batı’nın, Müslüman Türk Milleti’nin sevmediği her yapının karşısında kalmıştır. Bu açıdan da terör devam ediyor. 40 yılı geçti. 1984 yılından bu yana kadar devam eden terörle karşı karşıyayız. Şimdi Allah’a şükür ülkemiz içerisinde kontrol altına aldık. Ancak orada tampon bölge diye ifade ettiğimiz bölgede Türkiye’nin güvenliğini daha çok koruyabileceğimiz bir anlayış içerisinde oralardayız. Bundan dolayı da bizi oradan söküp atmak istiyorlar. Kendi hudutlarımız içerisinde kalıp onların atacağı mermiyi beklememizi istiyorlar. Türkiye artık bunları aştı. Elhamdülillah çok ciddi bir mücadele veriyoruz. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimizde sizler şehit ailelerimize ve gazilerimize sahip çıkıyorsunuz. Sağ olsun İsmail Kumartaşlı Başkanımız bu konuda uzun yıllar kendini hakikaten bu işe verdi. Herşey burada yürüyor. Bizlere gazilerimizin, şehit yakınlarımızın bilgilerini sağlar. Gerekenleri yapar. Bu işlerde her zaman sizlerin emrinizde olduğumuzu biliyorsunuz. 31 Mart 2024 tarihinde Türkiye olarak yerel manada bir seçim yaşayacağız. MHP olarak Afyonkarahisar’da biz kendi Belediye Başkan adayımız olan Sezer Küçükkurt beyle yola çıktık. Size beğeneceğiniz, seveceğiniz, sahipleneceğiniz, arkasında duracağınız bir isimle gelmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Biliyoruz ki yüreğiniz, gönlünüz, kalbiniz bizimle beraberdir.” diye konuştu.

“MHP VATAN İÇİN CAN VE KANLA BEDEL ÖDEYENLERİN HEP SAVUNUCUSUDUR”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, camia için kendisinin Afyonkarahisar’da yaşayan bir kardeşleri olduğunu, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın ilk gazi olduğunda vatan düşmanlığına, Yüce Türk Milletine karşı düşmanlık besleyenlere karşı beslediği duyguları ortaklaşa paylaştıklarının altını çizdi.

Başkan Adayı Küçükkurt, şöyle konuştu: “İsmail Başkanımızla dernekte duvara asılan her şehit fotoğrafının son resim olmasını dileyerek, inşallah son resim olsun. Ama son resim olmayacağını bilerek, beraber hareket etmeye çalıştığımız, sizlerin acısını üstlenemesek, paylaşamasakta ortak olmaya çalıştığımız bir kardeşinizim. Allah nasip etti MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak değerli Milletvekilimiz, İl Başkanımız ve teşkilat üyelerimizle birlikte karşınıza geldim. MHP bu milletin temel taşlarından bir tanesidir. MHP sizlerin evlatlarınızla, canlarınızla, kanlarınızla ödediğiniz bedelin her ortamda savucusu olmuştur. Biz de Afyonkarahisar özelinde bu özellikleri sürdürmenin çabası içerisinde olacağız. Değerli Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin belirttiği gibi Türkiye’nin içerisinde demlenip, Türkiye dışarısında yemlenenlerin, onun haricinde şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarını görmezden gelenlerin bizimle bağdaşması mümkün olamaz. Afyonkarahisar’da bu tür zihniyetin yer bulması, kök salması, yeşermesi mümkün olamaz. Bunun farkındayız. Şehit aileleri ve gaziler camiası olarak sizlerin de bunun güvencesi olduğuna inanıyoruz. Şehit aileleri ve gazilerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da her zaman yanında, içerisinde arkasında olacağımızın sözünü bir kez daha vermek istiyorum. Her ne ihtiyaç olursa Türk Milleti adına bu konuda üzerimize düşen her vazifeyi yerine getireceğimizin sözünü bir kez daha vermek istiyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
MHP SEZER KÜÇÜKKURT

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM