AGD Şubesi Asiltürk’ü dualarla andı

AGD Şubesi Asiltürk’ü dualarla andı

AGD Afyonkarahis ar Şube Başkanı Muharrem Coşkun ve şube üyeleri Milli Görüş Hareketi dava adamlarından Oğuzhan Asiltürk’ü vefatının yıldönümünde dualarla andı

 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, Milli Görüş Hareketinin dava adamlarından Oğuzhan Asiltürk’ü vefatının birinci yıldönümünde Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Camiinde mevlüt programıyla andıklarını açıkladı.
Konu hakkında açıklama yapan Muharrem Coşkun, “Ülkemizde yetişmiş olan müstesna bir devlet ve dava adamı Oğuzhan Asiltürk’ün vefatının 1 seneyi devriyesi münasebetiyle hem kendisini anma hem de anlama noktasında ve kendisine olan vefa borcumuzu bir nebze de olsa ödemek için bir mevlit programı tertip etmiş olduk. Oğuzhan Asiltürk hem çok iyi bir Müslüman hem de çok iyi bir devlet adamıydı. Siyasette görev yapmış olduğu her kademede ülkemiz için çok ciddi ve başarılı işler icra etmiştir. Kendisini Adana İncirlik üstünü kapatma kararıyla tanımış olan ülkemiz Kıbrıs Barış harekatı’nda da almış olduğu rollerle de ayrıca tanınmaktadır. Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı gibi ülkemizin müstesna kuruluşlarının kurulmasında öncülük etmiş olup bu ülkenin evlatlarına ayrıca önem vermiştir. Bununla birlikte ahlakı ve maneviyatı önceleyen bir bakış açısıyla yetiştirmiş olduğu gençleri illegaliteye bulaştırmadan her yerde ve her zaman meşru zeminde mücadele etmeyi ülkemize ve ümmete faydalı birer birer olmayı tembih etmiş bu yönde gençleri yönlendirmiştir. Bu ve bundan daha fazla sebeplerden dolayı böyle bir devlet adamını anmak onu anlamak bizim için çok önemlidir kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz bundan sonra da inşallah onun gibi devlet adamlarının açmış olduğu yolda yürümeye devam edeceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM