Uluçay: Yeni üyelerimizle  hedefimiz ‘kızıl elma’

Uluçay: Yeni üyelerimizle hedefimiz ‘kızıl elma’

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşımak için yeni üyelerle birlikte çıktıkları yolda hedefin ‘Kızıl Elma’ olduğunu kaydetti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar teşkilatları hafta sonunu sahada geçirdi. Afyonkarahisar’ın 18 ilçesinde yapılan saha çalışmalarında sayıda yeni üye yapıldığı bildirildi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay konu hakkında açıklama yaptı. Uluçay, “Tüm Türkiye’de milyonlarca üyesi bulunan dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olma özelliğine sahip AK Parti Afyonkarahisar’da her geçen gün büyüyor. Şehrimizde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan ilgi beklenenin de çok üzerindedir. Bu teveccüh ile bizler de tüm teşkilatlarımızda 18 ilçemiz de ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla ilçe yönetimlerimizle, belediye meclis üyelerimiz ve il genel meclis üyelerimiz ile birlikte Cumartesi ve Pazar günü sahaya inerek üye çalışması yaptık. Afyonkarahisar’da on binlerce üyemizle Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği hedefler için emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Ülkemizi 2023 hedeflerine taşımak için yeni üyelerimiz ile birlikte çıktığımız yolda hedefimiz ‘Kızıl Elmadır.’ Ben yeni üyelerimize dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olan AK Partimize milletin sesine hoş geldiniz diyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM