Çepni,  KOSGEB girişimcilik desteklerini anlattı

Çepni, KOSGEB girişimcilik desteklerini anlattı

AFSÜ kariyer etkinlikleri kapsamında “KOSGEB Girişimcilik Destekleri” etkinliği düzenlendi. Etkinlikte konuşan KOSGEB İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni, öğrencileri girişimcilik destekleri hakkında bilgiler verdi

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) öğrencilerine Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) tanıtımı yapıldı.
Girişimciliği kariyer seçeneği olarak tercih edebilecekleri yönünde farkındalık yaratılmasının amaçlandığı etkinlikte, KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni öğrencilere detaylı bilgiler verdi. Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİM) tarafından Mavi Salon’da yapılan etkinlikte İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni, KOSGEB’in kuruluş amacını ve sağladığı destek programlarını anlattı. Üniversite öğrencilerine yönelik Ar-Ge, Ür-Ge ve inovasyon destek programlarından söz eden Çepni, “Bir fikrim var” diyerek yola çıkan ve bu fikri proje haline getirebilen öğrenciler için geri ödemeli ve ödemesiz pek çok destek olduğunu dile getirdi. Özellikle sağlık sektöründeki girişimcilik faaliyetlerine yönelik hibe desteklerinin üzerinde durulan etkinlik KAGİM Müdürü Doç. Dr. Pakize Özyürek’in Çepni’ye teşekkür belgesi vermesiyle tamamlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM