Modern Sanayi Sitesi’nde  sırada ikinci etap var

Modern Sanayi Sitesi’nde sırada ikinci etap var

Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Dilek, sitede birinci etabın tamamlanmasının ardından 246 dükkandan oluşan ikinci etabın inşasına başlayacaklarını belirtti. Dilek, “Yaklaşık 750 dükkândan oluşacak sanayi sitesinin tamamlanmasının ardından 25 odalı otel, ihtisas koleji ve ayrıca ihtisasa dayalı bir sanayi sitesi yapımı için projelerimiz hazır” dedi

 

Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde altyapı çalışmaları sürüyor.
“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KONUYU AKTARMIŞTIM”
Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, sitenin birinci etabını oluşturan 382 dükkânın hak sahiplerine dağıtılması için kooperatif yönetimi olarak çabaladıklarını belirtti. Dilek, “Bölgenin en büyük sanayi sitesi olan ve iki etaptan oluşan Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde son hızla işyerlerinin eksikleri giderilmeye çalışıyoruz. Gerekli olan altyapı için de kamu kurumlarıyla istişarelerimiz sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ağustos’ta Afyonkarahisar’a geldiğinde, kendisine elden bir mektup vermiştim. Sanayi sitesinin tamamlanması için üzerimize düşen işleri yapmayarak, yükümlülüklerini yerine getirmeyen kamu kurumları hakkında bilgiler aktarmıştım. Sayın Erdoğan’ın bizzat ilgileneceğini açıklamasının ardından başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’da konuyla bizzat ilgilenmiş, danışmanına şahsımı aratarak Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin sorunlarının çözümü için çaba göstereceklerini belirtmişti. Bu gelişmelerin ışığında PTT de üzerine düşen görevi yerine getirmiş, Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin telekomünikasyon alt yapısını tamamlamıştı.” dedi.
“OEDAŞ HAREKETE GEÇTİ”
“Son olarak, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) da Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin birinci etabının elektriğe kavuşturulması için çalışmalara başlamak üzere harekete geçti.” diyen Dilek, “OEDAŞ ekipleri, sanayi sitesinin bulunduğu alana gelerek, şahsım teknik ekiple görüşmeler gerçekleştirdi. Ekipler, sahada incelemelerde bulundular, enerjinin işyerlerine ulaştırılacağı alanlarda ölçümlemelerek yaparak elektrifikasyon projesinin tamamlanmasının ardından çalışmalara başlanacağını bildirdiler.” ifadelerine yer verdi.
“BİRİNCİ ETABIN ARDINDAN 2. ETAP BAŞLAYACAK”
Dilek sözlerini şöyle tamamladı: “Bir sanayi kompleksi olarak planlanan ve bölgenin en büyük sanayi sitelerinden birisi olacak olan Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin ilk etabında her birisi 100 metrekare, ön cephesi 100 metrekare, yüksekliği 9 metre 382 tane dükkân yer alıyor. Birinci etaptaki dükkânları en kısa sürede hak sahiplerine teslim etmek üzere yönetim kurulu ve teknik ekiple birlikte gecemizi gündüzümüze kattık. Birinci etabın tamamlanmasının ardından 246 dükkândan oluşan ikinci etabın inşasına başlayacağız. Yaklaşık 750 dükkândan oluşacak sanayi sitesinin tamamlanmasının ardından 25 odalı otel, ihtisas koleji ve ayrıca ihtisasa dayalı bir sanayi sitesi yapımı için projelerimiz hazır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM