Vali Yiğitbaşı ilçe ziyaretlerine ara vermiyor

Vali Yiğitbaşı ilçe ziyaretlerine ara vermiyor

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Çobanlar İlçesi’nde incelemelerde bulundu

 

Konya Yolu üzerinde sıcak asfalta yeniden yapılan Çobanlar-Bolvadin bağlantı yolunda incelemelerde bulunan Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, ilçe yetkililerinden yolun yapım süreci ile ilgili bilgi alarak,
“Yenilenen yolumuz vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.
Çobanlar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, Kaymakam Doğan Can Kandemir’den ilçenin eğitim, sağlık ve ekonomisiyle ilgili bilgi aldı.
Çobanlar programı kapsamında Çobanlar Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Ali Altuntaş’tan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Yiğitbaşı daha sonra Başkan Altuntaş ile Çobanlar Kadın Kültür Evi’nde incelemelerde bulundu.
Çobanlar Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen Çobanlar Eğitim Kalitesini Artırma Projesi (ÇEKAP) merkezini ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, sanat atölyesinde öğrencilerle sohbet etti.
Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, ilçede jeotermal enerji kullanılarak üretim yapılan domates serasını ve Afyon Şeker Fabrikası’nı ziyaret ederek yetkililerden üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM