“Bu seçimin kaybedeni yok, birlikte Afyon için çalışacağız”

“Bu seçimin kaybedeni yok, birlikte Afyon için çalışacağız”

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ile Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan ATSO Başkanı Serteser, “Biz Önder kardeşimle bir Başkanlık seçimine girdik. Ben seçimden sonra her zaman ifade ediyorum ki bu seçimin hiçbir kaybedeni yok. Artık bir Meclisimiz oluştu. Artık kırmızı, mavi ayrımı yok, hepimiz Afyon’un renkleri olan mor-beyaz olduk. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi

 

Ziyarette AGC Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt; AGC yöneticileri olan ATSO Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey, ATSO Meclis Üyesi Mahmut Önder Artuk, Bekir Yeşilay, Canser Kuzu, Faruk Kılınç, Hakan Dilek, İsmail Akar, Mehmet Abdioğulları, Ömer Elçi yer aldı.
“YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN”
AGC Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt, heyetin ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaretinde şu ifadeleri kullandı:
“Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve yöneticileri olarak Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ın yeni döneminin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Bugüne kadar olan başarılı çalışmalarınızın bundan sonra da devam edeceğine inanıyoruz. Hem meslektaşımız, camiamızdan bir insan olarak; hem de iş dünyasını uzun süredir başarıyla temsil eden bir isim olarak Afyonkarahisar’ın gelişimine, büyümesine katkılar sunacak çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz. Tüm basın camiası olarak, Afyonkarahisar’ın menfaatine olan tüm çalışmalarınızda bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ın ve sizlerin yanınızda olacağımızı belirtiyoruz.”
“HEPİMİZ MOR-BEYAZIZ”
Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Biz Önder kardeşimle bir Başkanlık seçimine girdik. Ben seçimden sonra her zaman ifade ediyorum ki bu seçimin hiçbir kaybedeni yok. Artık bir Meclisimiz oluştu. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğiz. Zaten artık mavi-kırmızı kalmadı. Biz ‘mor-beyazız’ diyoruz. Afyon için başta Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Afyonkarahisar gelişmekte olan bir il. Son 15 yıldır ciddi bir ivme yakaladı. Bu ivmeyi artarak devam ettirmek zorundayız. Çünkü hâlâ hak ettiğimiz yerde olduğumuzu düşünmüyorum. Bunun için, birlikte, uyum içinde çalışmanın en büyük dayanağımız olduğunu belirtmek isterim. Çünkü her kademede yaşanan, her makamda yaşanan tatsızlıklar, huzursuzluklar, uyumsuzluklar şehrimizin gelişmesi yönünde ciddi ivmeyi azaltıyor. Ben bundan sonra, kendi adıma ve Yönetim Kurulumuz adına şunu belirtmek isterim ki: 3 dönemdir olduğu gibi biz uyum içinde çalışmaya gayret edeceğiz. Bizim Meclisimiz’in, Önder kardeşimizin de birlikte bu hizmette olacağımıza inanıyorum. Çünkü önümüzde ciddi, önemli projelerimiz var. Bunlar, sadece Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ın projeleri değil; paydaşlarımızla birlikte sürdürdüğümüz projeler. Merkez 2’nci OSB’nin acele kamulaştırma kararı, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın tensipleriyle Resmi Gazete’de yayımlandı. İnşallah, kamulaştırma konusuna da hızlı şekilde başlayıp altyapısının ihalesini de inşallah Sayın Valimiz, Sayın Milletvekillerimiz’in destekleriyle bir an önce yapmaya gayret edeceğiz. Sağlık Endüstri Bölgesi’nde hemen Yönetici Şirketi kurulacak. Afyon’un önümüzdeki dönemini çok daha hızlı ivmeyle, üretimin, istihdamın, ihracatın gelişeceğini ümit ediyorum. Tek bir konu var ki o da uyumdur. Biz bu uyumun yanında olacağız, bunu sağlamaya çalışacağız.” dedi.
“UZLAŞTIRICI YAPINIZ VE ORTAK AKIL ÖNEMLİ”
AGC Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt, AGC’nin ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’i ziyaretinde de, “Sayın Başkanım, hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Biz Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetimi olarak Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı olarak sizi ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hüsnü Bey’i ziyaret ediyoruz. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, şehrin en önemli dinamiklerinden bir tanesi. Biz de basın camiası olarak bu dinamiğimize her zaman sahip çıkmaya, destek vermeye çalışıyoruz. Yeni dönemde de Afyonkarahisar’ın gelişip büyümesi için sizlerin önemli çabalar göstereceğinize eminiz. Şahsınızdan kaynaklanan uzlaştırıcı yapınız, akıl birliğine önem verici düsturlarınızla Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na, hem şehrimize, hem tüm ekonomi dünyasına faydalı çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı. Ziyaretler, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM