Devlet anaya  Afyon dışından da  talepler geliyor : “Vatandaşlarımızla sürekli  irtibattayız, her an bize ulaşabilirler”

Devlet anaya Afyon dışından da talepler geliyor : “Vatandaşlarımızla sürekli irtibattayız, her an bize ulaşabilirler”

2022 yılının son Halk Günü Toplantısı’nda konuşan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kendisine il dışından çeşitli şehirlerden ulaştırılan sorunların çözümü için çabaladıklarını söyledi. Vali Yiğitbaşı, “Halk Günü Toplantımızın dışında her an ‘Açık Kapı’ uygulaması vasıtasıyla Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz vasıtasıyla vatandaşlarımızla irtibattayız. Vatandaşımızın bize her zaman ulaşabilme imkânını sağlıyoruz.” dedi

 

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, yılın son Halk Günü Toplantısı’nı dün öğleden sonra Valilik Toplatnı Salonu’nda gerçekleştirdi. Vatandaşların taleplerine çözüm üretmek için vali yardımcıları ve kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Yiğitbaşı, kendisine iletilen istek, öneri ve şikâyetleri dinledi.
“HEDEF TÜM KATILIMCILARININ
YÜZÜNÜN GÜLEREK AYRILMASI”
Halk Toplantısının basına açık bölümünde konuşan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı şunları kaydetti: “Halk Günü Toplantısına belli bir aradan sonra devam ediyoruz. Bazı sağlık sorunları nedeniyle toplantımızı ertelemiştik. 2022 yılının son Halk Günü Toplantısın yapıyoruz. Vatandaşlarımızı bekletmemek adına ilgili arkadaşlarımız önceden talepler ve sorunlarla ilgili bilgiler aldılar. İl müdürlerimiz ve ilgili birimlerin sorunların çözümü için formlar oluşturduk. Çok hızlı bir şekilde vali yardımcılarımızın da desteğiyle toplantımıza gelen tüm vatandaşlarımızla tek tek görüşüp sorunların çözümüne hep birlikte el verip destek olacağız. İnşallah senenin son halk günü toplantısını gerçekleştirmiş olacağız. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm katılımcıların yüzleri gülerek toplantıdan ayrılmasını temenni ediyorum.”
“AFYON DIŞI TALEPLERLEDE İLGİLENİLDİ”
Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı sözlerini şöyle tamamladı: “Vatandaşımızın gösterdiği teveccühe de bu vesile ile ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sosyal medya hesapları üzerinden biz halk günümüzü bugün yapmış olmamıza rağmen Türkiye’nin pek çok farklı şehirden bizi de şaşırtacak şekilde vatandaş talepleri geliyor. ‘Aslen bu şehirde yaşamamama rağmen size ulaşmak, sizin bizimle ilgileneceğinizi, bize çözüm bulacağınıza inandığım için buraya yazdım.’ diyenler oluyor. Bu talepleri de yine ilimizin İŞ-KUR Müdürümüz bulundukları şehrin İŞ-KUR Müdürüne ya da ilimizin SYDV Müdürüne yönlendiriyorlar. Böylece yine pek çok vatandaşımızın işlerini takip edip sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Halk Günü Toplantımızın dışında her an ‘Açık Kapı’ uygulaması vasıtasıyla Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz vasıtasıyla irtibattayız. Vatandaşımızın bize her zaman ulaşabilme imkânını sağlıyoruz.” Toplantının basına kapalı bölümünde Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, vali yardımcılarıyla birlikte tüm katılımcıları tek tek dinledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM