Mahalle ziyaretleri devam ediyor

Mahalle ziyaretleri devam ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kayadibi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yılın son mahalle ziyaretini Kayadibi Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Başkan Zeybek’e mahalle ziyaretinde, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal ve Mahalle Muhtarı Ahmet Şen eşlik etti.
Başkan Zeybek, Kayadibi Mahalle Muhtarlığı hizmet binasında mahalle muhtarı Ahmet Şen ve mahallelilerden gelen talep ve istekleri dinleyerek, yeni yılda yapılacak yatırımları anlattı.
MAHALLE MUHTARI: ZİYARENİZ
BİZLERİ ONURLANDIRDI
Ziyaret nedeniyle Başkan Zeybek’e teşekkür eden, muhtar Şen, “Sayın Vekilimiz arkamızda durdu, telefon açtığımda da gerekeni yaptı. Sayın Belediye Başkanım da her zaman yanımda. Bir dediğimizi ikiletmedi. Mahallemize geldiği için ayağına sağlık bizi onurlandırdı.” diye konuştu.
Afyonkarahisar için çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Başkan Zeybek ise, “Her hafta yapmış olduğumuz Cuma ziyaretimizi Kayadibi Mahallemizle devam ettirdik. Muhtarımızla birlikte esnafımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla kucaklaştık. Eksiklikleri mahallinde dinleyerek gerekli talimatları verdik. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her daim muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetkârıyız, hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’de, “Çok çalışkan muhtarlarımızdan Ahmet ağabeyimizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız ve Merkez İlçe Başkanımızla birlikte yerinde tespit yerinde çözümle devam ediyoruz. Belediye Başkanımız notlarını aldık, eksiklikler giderilecek. Bizler tüm Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Zeybek mahalle ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet veren esnafı ziyaret etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM