Dr. Ersan Özgür, sendikaları ziyaret etti

Dr. Ersan Özgür, sendikaları ziyaret etti

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren sendikaları ziyaret etti

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhtar Demirci, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan ile Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası İl Temsilcisi Osman Aktaş’ı ziyaret etti.
İLK ZİYARET TÜRK EĞİTİM SEN’E
Dr. Ersan Özgür, ilk olarak Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhtar Demirci ile bir araya geldi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirci, “Ersan hocamızın çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Hocamız Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde uzun yıllar Öğretim Üyesi olarak görev yaptı. Dolayısıyla kendisi bizim meslektaşımız olmaktadır. Bir eğitimci olduğu için de sorunlarımızı yakinen bilmektedir. Hocamızın her zaman eğitim camiasının yanında ve destekçisi olacağından eminiz.” ifadelerini kullandı.
“SORUNLARI YERİNDETESPİT EDİYORUZ”
Dr. Özgür, daha sonra Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan’ı ziyaret etti. Dr. Özgür’e ziyareti nedeniyle teşekkür eden Arslan, “Sendika olarak oldukça yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimizin hak ve kazanımlarını elde edebilmesi için büyük çaba sarf etmekteyiz. Sürekli üyelerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ediyor ve çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz.” diye konuştu.
“HEDEFİMİZ MESLEKİ SAYGINLIK VE REFAHI ARTIRMAK”
TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Afyonkarahisar İl Temsilcisi Osman Aktaş’ı da ziyaret etti. İl Temsilcisi Aktaş, ziyareti için Dr. Özgür’e teşekkür ederek, “YENİ SENDİKA olarak, sağlık ve sosyal hizmet kolunda görev yapan kamu çalışanlarımızın duygu ve düşüncelerine tercüman olabilmek için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Mesleki saygınlık ve refahı artırabilmek için sahadayız.” şeklinde konuştu.
“SENDİKALAR DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARINDAN BİRİDİR”
Ziyaretler sonrasında değerlendirmede bulunan Dr. Ersan Özgür, “Afyonkarahisar’da faaliyette bulunan sendikalarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Sendikalarımız çalışanlarımızın sosyal, ekonomik hak ve çıkarlarını korumaktadır. Çalışanların sorunlarını çözme amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedirler. Sendikalarımız demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Çalışanların sadece özlük haklarını değil, sosyal haklarını da elde edebilmesi için önemli çaba sarf etmektedirler. Sendika ziyaretlerimiz kapsamında kıymetli başkanlarımızla bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kıymetli başkanlarıma misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM