Afyonspor kampı maçlarla tamamladı

Afyonspor kampı maçlarla tamamladı

Hes İlaç Afyonspor, Antalya’da yaptığı devre arası kampını iki hazırlık maçı ile tamamladı. Afyonspor, Altınordu ve U-19 Milli Takım ile 2 hazırlık maçı daha yaparak Afyonkarahisar’a döndü

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes ilaç Afyonspor, lige verilen arayı önce Afyonkarahisar’da ardından da Antalya’da yaptığı kampla tamamladı. Antalya’da ilk hazırlık maçında Kocaelispor ile karşılaşan Afyonspor, ikinci hazırlık maçını da 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile yaptı. Son hazırlık maçında U-19 Milli Takımı’na karşı oynayan Afyonspor, kampını tamamladı.
Afyonkarahisar’da Pazar günü Eşin Grup Nazilli Belediyespor’u konuk edecek olan Afyonspor, maçın hazırlıklarını da yaptığı hazırlık maçları ile tamamladı. Oyuncuların performansına göre forma şansı verecek olan Teknik heyet, hazırlık maçlarında da eksiklerini gördü. Afyonkarahisar’da yapılacak olan 2 antrenmanda oyunculara eksikleri gidermek için fırsat verebilecek olan Teknik heyet, maçta galibiyet hedefliyor. Nazilli Belediye ile deplasmanda oynadığı maçta 1-1 berabere kalan Afyonspor, bu maçla rövanşı da almanın peşinde olacak.
İlk yarıyı 28 puanla tamamlayan Afyonspor, bu maçı kazanarak hem ikinci yarıya hızlı başlamak istiyor, hem de hanesindeki puanı 31’e çıkartmanın peşinde. Liderle arasında 6 puan ve 7 rakip bulunan Afyonspor, kazanması halinde he puan farkını eritebilir, hem de puan kaybeden rakiplerinin önüne geçerek zirveye yaklaşmış olur.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM