Flore Curling’te okullar 2. kez yarıştı

Flore Curling’te okullar 2. kez yarıştı

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen spor branşlarına alınan Flore Curling müsabakaları Okul Sporları’nda
bu yıl ikinci kez yapıldı. Küçük ve gençler arasında yapılan müsabakalara yaklaşık 25 okul katıldı

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü Okul Sporları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez yapılan Flore Curling müsabakalarına bu yıl da devam edildi ve 2. kez gerçekleşti. Küçük ve gençlerde olmak üzere toplamda 25 okulun yarıştığı müsabakalarda küçük kızlar, küçük erkekler, küçükler karma, genç erkekler, genç kızlar, gençler karma olarak düzenlenen müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödül töreni düzenlendi. Törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Okul Sporları’nda yapılan Flore Curlig müsabakalarına 25 okulun katıldığını ifade ederek, “Yoğun da bir katılım, güzel de bir katılım. Hakem arkadaşlara, antrenör arkadaşlara, beden eğitimi öğretmeni olan arkadaşlara, genç katılımcı öğrencilerimize çok teşekkür ederim. İnşallah flore curlingde de Afyon ciddi bir noktada milli sporcu çıkartabilecek potansiyelimizi gördük. Gerekli altyapılarımızı inşallah hazırlayıp, okullardaki beden eğitimi öğretmenlerimiz ve antrenörlerimizle beraber inşallah Afyon’u güzel bir noktaya taşıyacağımıza inancımız tamdır.” dedi.
Müsabakalar sonunda Küçükler karmada Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu birinci, Şehit Mehmet Dama Yatılı Bölge Ortaokulu ikinci, Uluköy Ortaokulu üçüncü oldu. Küçük erkekler ve kızlarda ise Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu birinci, Uluköy Ortaokulu ikinci, Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu üçüncü, Çay İmam Hatip Ortaokulu da dördüncü oldu. Gençler karmada Ali Çağlar Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci olmaya hak kazandı. Genç Kızlarda Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Ali Çağlar Anadolu Lisesi ikinci ve Spor Lisesi üçüncü oldu. Genç Erkeklerde Spor Lisesi birinci, Ali Çağlar Anadolu Lisesi ikinci oldu.
Düzenlenen ödül töreninde derece alan takımlara kupa ve madalyalarını, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM