Karnesini alan öğrenci  Bovling  turnuvasına  katılabilir

Karnesini alan öğrenci Bovling turnuvasına katılabilir

Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ara tatile giren öğrencilere yönelik Bovling Turnuvası yapılacak. 14-15 yaş arası öğrencilerin başvuru yapabileceği turnuva Park Afyon AVM Bovling salonunda düzenlenecek

 

Afyonkarahisar Belediyesi karne heyecanı yaşayacak öğrencilere ara tatil için hediyesi olarak Bovling Turnuvası düzenliyor. Turnuvaya başvuru yapılarak katılım sağlanacak. 14-18 yaş arası öğrencilerin başvuru yapabileceği turnuva Park Afyon AVM Bovling salonunda düzenlenecek. Dün başlayan başvurular 26 Ocak’ta sona erecek.
BİSİKLET, TABLET VE AKILLI BİLEKLİK HEDİYE EDİLECEK
Ödülle taçlandıracak olan etkinlikte birinciye bisiklet, ikinciye tablet, üçüncüye ise akıllı bileklik hediye edilecek. 444 03 83/466 numaradan detaylı bilgilerin alınabileceği turnuvaya başvurular online ortamda (linkle) yapılacak.
“GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIM”
Gençlerin her zaman yanında olduğunu belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, öğrencileri turnuvaya katılmaya davet ederek, “Öğrencilerimizin sporla iç içe olması adına birçok etkinliğe imza atıyoruz. Bu kentte yaşayan tüm gençlerin bir arada olmasını sağlayan bu tür etkinliklerden mutluluk duyuyoruz. Yoğun bir ders dönemini daha geride bırakacak öğrencilerimize ara tatil, karne hediyesi olarak ödüllü bir turnuva düzenleme kararı aldık. İki gün boyunca gençlerimizin stres atmaları, tatil keyfini yaşamaları için bowling turnuvasını yapacağız. Hediyelerimiz olacak. Katılacak öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Onları çok seviyoruz. Her zaman yanlarında ve destekçisi olduğumu da bir kere daha ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.
Turnuvaya katılmak isteyen öğrencilerin başvuru yapacağı linki de açıklayan Belediye, https://ecozum.afyon.bel.tr:8443/WebBasvuru/turnuva-basvurusu#/ linkinden başvuru yapılacağını dile getirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM