Başkan Zeybek,  esnaf ve vatandaşları dinledi

Başkan Zeybek, esnaf ve vatandaşları dinledi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek deprem bölgesinden Afyonkarahisar’a döndü. Kentte incelemelerde bulunan Başkan Zeybek, esnaf ve vatandaşları dinledi

 

Cuma namazını Ulu Cami’de kılan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek bebareberinde Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek istek ve önerileri dinleyen Başkan Zeybek, merkez çarşı ve Uzun Çarşı esnafınıda ziyaret etti.
Esnafa bol kazançlar dileyen Başkan Zeybek, “Cuma namazı sonrası esnaf ve hemşehrilerimiz ile kucaklaştık. Esnaf kardeşlerimize hayırlı, bol bereketli kazançlar diledik. Hemşehrilerimizin hal ve hatırlarını sorarak sohbet ettik” dedi.
İnşaat çalışmaları devam eden Gastronomi Sokağı’nda da incelemelerde bulunan Başkan Zeybek, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’a dair hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerin uğrak noktası olacak projenin kısa sürede tamamlanarak hizmete alınacağını kaydeden Başkan Zeybek, “Devam eden projelerimizden Gastronomi Sokağı inşa çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldım. Kısa süre içerisinde sokağı tamamlayarak, halkımızın hizmetine açacağız. Afyonkarahisar’ımız için çalışmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM