“İktidarımızda halkımız  özgürce konuşabilecek”

“İktidarımızda halkımız özgürce konuşabilecek”

İYİ Parti Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun, 14 Mayıs seçimi sonrası iktidara gelmeleri halinde halkın özgürce konuşabileceğini söyledi

İYİ Parti birinci sıra milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun; Sinanpaşa, İscehisar, İhsaniye ilçeleri ile Tınaztepe, Akören, Kılınçarslan, Düzağaç, Yaylabağı, Kayıhan, Döğer, Gazlıgöl, Işıklar beldelerini ziyaret etti.

“İHSANİYE’DE Kİ COŞKU MEMNUN ETTİ”

İYİ Parti birinci sıra milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun’un çevresini dolduran çocuklara hediyeler dağıttı. Balkonlardan kendisine seslenenlere ise kalp işareti yaparak cevap veren Olgun, İhsaniye ilçesinde de ziyaretler yaptı. Olgun, “Büyük Taarruz’da, halkının cesareti ve vatan sevgisiyle tarihe adını yazdırmış olan İhsaniye’mizdeki bu coşku bizleri çok mutlu etti. İhsaniye halkıyla bir araya gelmiş olmak, vatanın siyasi geleceği üzerine ve beklentileri üzerine konuşmak, bu nedenle çok kıymetli. İhsaniye’mizle de ortak düşüncemiz; bu seçimin hepimize İyi geleceğidir. Nesiller boyu aktarılan bu vatan ve millet sevgisini İhsaniye’de bir kez daha görüyor, gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“HİZMET GÖTÜREMEDİĞİM KİMSE KALMAMALI”

Gazlıgöl ziyaretinin ardından Yaylabağı beldesine giden Hakan Şeref Olgun, burada kalabalık bir heyet tarafından karşılandı. Vatandaşlarla bayramlaşan olgun; “Bu güzel beldemizin kıymetli halkının beklentileri, arzuları, istekleri bizler için önemli. Afyonkarahisar şehrimizde, sorunlarını göremediğimiz, hizmet götüremediğimiz kimse kalmamalı. Bu mevhumla çıktığımız yolda İYİ Parti olarak yanınızdayız.” ifadelerine yer verdi.

“BU SEÇİM İSCEHİSAR’A İYİ GELECEK”

İscehisar’da halkla bayramlaşan İYİ Parti Milletvekili adayı Hakan Şeref Olgun, ilçede kendisine ve partisine büyük destek aldı. Kalabalık tarafından ilçede karşılanan Olgun, bu seçimlerin İscehisar’da iyi geleceğini söyledi. Sinanpaşa, İscehisar, İhsaniye ilçeleri ile Tınaztepe, Akören, Kılınçarslan, Düzağaç, Yaylabağı, Kayıhan, Döğer, Gazlıgöl ve Işıklar beldelerinde büyük coşkuyla karşılanan Av.Hakan Şeref Olgun ziyaretleri sonrasında bir değerlendirme yaptı Çocuklarla ilgilenerek bayramlarını kutlayan Olgun, bayram harçlığı dağıttı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM