“Halkın içine girin sıkıntıları görün”

“Halkın içine girin sıkıntıları görün”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, iktidar partisi milletvekillerine seslenerek, “Halkın sıkıntıları hat safhada. Halkın içine girin sıkıntıları görün” dedi

 

İYİ Parti İscehisar İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, bölgedeki mermer işvereninin de işçisinin de günlük gelen zamlardan mustarip olduğunu söyledi.

“ROTAMIZ NET PUSULAMIZ MİLLET”

Geçirdiği operasyon nedeniyle hastane sonrası evinde dinlenen İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Uysal’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Olgun, Uysal ve ailesi ile bir süre sohbet etti. “Rotamız net, pusulamız millet” sloganıyla parti olarak milletin yanında olduklarını dile Olgun, düğünlerine katılamadığı kişileri evlerinde tek tek ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştı.

“TMO’NUN GÖSTERMELİK RANDEVUSU”

Her gittiği yerde çiftçilerin TMO tarafından verilmeyen randevu sisteminden şikayet aldığını belirten Olgun, “Çobanlar ve Çay ilçemizdeki çiftçilerimiz TMO randevularından şikayetçi. Ofisler hububatınızı alırım ama randevu ile alırım diye vatandaşımızla oyun oynuyor. Çünkü çiftçimiz randevu alamıyor. Çiftçimiz düğününü yapacak, kooperatife borcunu ödeyecek, bankalara olan kredi borcunu ödeyecek ama hububatını satamıyor. Randevu 2 ay sonra alınıyor. Ama çiftçimizin bu süreyi bekleyecek tahammülü yok. Onun için hükümetin açıkladığı fiyatın altında hububatını satmak zorunda kalıyor. Bugünkü ziyaretimizde gördük ki özel sektör de hububat alımını durdurmuş. Aldıklarını koyacak yer bulamayan tüccar alımı durdurmuş.” dedi.

“KİRAZ ÜRETİCİSİ SEFİLLERİ OYNUYOR”

Sultandağı ilçesinde Esnaf ve Ziraat Odasını ziyaret eden Hakan Şeref Olgun, kiraz üreticisinin sefilleri oynadığına dikkat çekti. Olgun, “Sultandağı bölgemizde başından beri söylüyoruz kiraz üreticisi sefil durumda. Oturduk kiraz üreticileri ile hesap yaptık. Gördük ki aldığı paranın dörtte birini bile cebine koyamamış. Bölge insanımız çok zor durumda.” diye konuştu.

“HALKIN İÇİNE GİRİN”

Yaptığı ilçe ziyaretlerini değerlendiren İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, halkın sesi olmaya devam edeceğini ifade etti. İktidara seslendiğini belirten Olgun, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu hayat pahalılığının ve zamların biran önce durması lazım. İktidar yetkililerine, milletvekillerine sesleniyorum; Televizyonlara çıkıp da güzel sözlerle insanlarımızın avutmanın bir anlamı yok. Gelip halkın içine girin. Onlara vatandaşın sıkıntılarını dinlemelerini tavsiye ediyorum. Vatandaşımızın durumu çok kötüdür. Halkın sıkıntıları hat safhadadır. Halkın içine girin sıkıntıları görün.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM