Afyonspor bugün Serik hazırlıklarına başlıyor

Afyonspor bugün Serik hazırlıklarına başlıyor

Hes İlaç Afyonspor, ligin ilk haftasında konuk olacağı Serik Belediyespor maçının hazırlıklarına başlıyor. Maç ise 27 Ağustos Pazar günü saat 16.30’da Serik İsmail Oğan Stadyumu’nda başlayacak

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadelesine bu hafta  sonu başlayacak olan Hes İlaç Afyonspor, ilk maçında Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’a konuk olacak. Takımın hazırlıkları çerçevesinde oyun planı, oyuncuların kampa sergilediği performansa göre çalışmalar hız kazanacak. Lig’de Afyonspor dahil 4 takımın transfer yapması takımında rakiplere karşı olumsuz bir hava oluşturursa ilk maçtan mağlup ayrılması kaçınılmaz olacak.

Oyuncuların kamplarda sergilediği performansa göre forma şansı bulması için elinden geleni yapan Teknik Adam Tolga Şanbay, ilk 11’de hangi oyuncuları oynatacağı merak konusu oldu. Kendisinin de zorlanacağı bu durum karşısında oyuncular ilk haftalarda ve antrenmanlarda yerini korumak için üstün performanslarına devam edecek.

Hiç maç oynanmamış olması bu hafta dezavantaj oluşturacağı için Serik Belediye de Afyonspor da çalışmalarına kendi oyuncularının yeteneklerine göre yöne verecek. İlk hafta sonunda oluşacak istatistik ve maç görüntüleri ile takımlar, rakiplerine göre çalışmalarına yöne verecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM