Yaz Spor Okulları’nda 20 binden fazla sporcu eğitim alıyor

Yaz Spor Okulları’nda 20 binden fazla sporcu eğitim alıyor

Afyonkarahisar’da GSB Yaz Spor Okulları’nda 24 branşta 15 binden fazla öğrenci eğitim alıyor.  İlçelerdeki Yaz Spor Okulları da dahil edildiği zaman rakam 20 bini aşıyor

 

Yaz aylarında Afyonkarahisar’da çocuklar ve öğrenciler için verilen spor eğitimleri devam ediyor. Afyonkarahisar Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kapsamında spor dallarında çeşitli eğitimler verilirken gençlere yönelik bir fırsat sunuluyor. Futbol, basketbol, voleybol, atletizm, yüzme başta olmak üzere uzman antrenörler eşliğinde eğitimler veriliyor. Bu eğitimlere Afyonkarahisar Merkez’de 15 binden fazla, ilçeler de dahil olunca da toplamda 20 binden fazla öğrenci Yaz Spor Okulları’nda eğitim alıyor.

Yaz spor okullarının amacı, gençleri sporla buluşturarak sağlıklı yaşamı yönlendirmek, gençlerin yeteneklerini keşfetmelerine ve spor alanında ilerlemelerine yardımcı oluyor. Aynı zamanda, bu tür organizasyonlar bireylerin ve gençlerin boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerine imkan sağlıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM