Ataköy’de tapu sorunu çözüldü

Ataköy’de tapu sorunu çözüldü

 

AK Parti Milletvekilleri; Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Ataköy Mahallesi’nde 39 adet parselde tapu sorununun çözüme kavuştuğunu açıkladılar

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Ataköy Mahallesinde yaşanan tapu sorunlarının çözüme kavuşturulmasına ilişkin ortak bir açıklama yaptılar.

AK Parti Milletvekilleri; Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisarın her bir beldesine, köyüne ayrı ziyaretler düzenleyerek sürekli olarak talep ve sorunları olabildiğince yerinde tespit edip her köy ve mahallenin sorunları ile tek tek ilgilendiklerini belirttiler. Üç Milletvekili ortak yaptıkları açıklamada şunları kaydetti: “Ataköy Mahallesinde de eskiden beri süre gelen tapu sorunları çözüme kavuştu. Ataköy Mahallemizde 39 adet parselde tapu sorunumuz vardı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile çalışmalarımız sonucunda hamd olsun bu sorunu çözüme kavuşturduk. Bu parseller üzerinde taşınmazları bulunan vatandaşlarımızdan 18 tanesi Afyonkarahisar Milli Emlak Müdürlüğümüz ile peşin olarak anlaşarak tapularını aldı. 21 vatandaşımızda sözleşme imzalayarak ipotek gösterip ilgili parselleri taksitli olarak almayı kabul etti. Şu an işlemleri devam ediyor. Hamd olsun Afyonkarahisar daki her mahallenin her beldenin sorunlarını itina ile takip ediyor ve sonuca kavuşturmaya gayret gösteriyoruz.  Mağduriyetleri giderilen Ataköylü hemşerilerimize de tekrardan hayırlı olsun diyor Allah mülklerinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin diyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM