Taytak’ın müjdesinden sonra otizmli çocuklar için imza atıldı

Taytak’ın müjdesinden sonra otizmli çocuklar için imza atıldı

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, otizmli çocuklara yönelik müjde vermesi sonrası dernek üyelerinin talebi olan İçişleri Bakanlığı’ndaki projenin onaylanmasıyla protokol imzaları atıldı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Otizm Dernek Başkanı Fatma Kavas ve dernek üyelerinin talebi olan İçişleri Bakanlığı’ndaki projenin onaylandığı müjdesini geçtiğimiz günlerde vermişti.

PROTOKOL SÖZLEŞMESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Dernek Başkanı Fatma Kavas, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ile birlikte protokol sözleşmesi için imzaları attı. Kavas, Otizmli çocuklara vermiş olduğu destek nedeniyle Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür etti. MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz ay Afyonkarahisar temasları kapsamında Otizm Dernek Başkanı Fatma Kavas ve dernek üyelerini ziyaret etmiş, otizmli çocukların talep ve isteklerini dinlemişti. Ziyarette Dernek Başkanı Fatma Kavas, Taytak’tan otizmli çocukların sosyal aktivitelerini arttırmak için İçişleri Bakanlığında bekleyen projelerinin onayı için destek istemişti. Milletvekili Taytak da geçtiğimiz günlerde, Afyonkarahisar Otizm Derneğinin, İçişleri Bakanlığına sunmuş oldukları projenin kabul edildiği müjdesini vermişti. Dernek Başkanı Kavas, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler ile birlikte protokol sözleşmesi için imzaları attı.

KAVAS: SAYIN VEKİLİMİZ BİZE ANLAMLI BİR DESTEK VERDİ

İmza töreninde konuşan Otizm Dernek Başkanı Fatma Kavas, şu ifadelere yer verdi: “MHP Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak’ın derneğimize yapmış olduğu ziyarette otizmli çocuklarımızın sosyal aktivitelerinin arttırılması konusunda İçişleri Bakanlığında bekleyen projemiz için destek istemiştik. Bu projemizin onayladığı müjdesini Vekilimiz Sayın Mehmet Taytak’tan aldık. Sayın vekilimiz sağolsunlar bu konuda bize anlamlı bir destek verdi. Bugünde Vali Yardımcımız Mehmet Keklik ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler ile birlikte protokol sözleşmesini imzaladık. Bu proje sayesinde çocuklarımız spor, müzik vb. gibi aktivitelerde artış sağlanmış olacak. Çocuklarımızın topluma karışması anlamında pozitif bir proje oldu ve 1 sene boyunca da sürmesi bizleri de oldukça memnun etti.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM