Genç Saadet’te Başkan Beşkardeş oldu

Genç Saadet’te Başkan Beşkardeş oldu

SP Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Taşkapı, başkanlık görevini Nedim Taha Beşkardeş’e teslim etti.

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları’nda nöbet değişimi gerçekleşti. Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Taşkapı, görevini Nedim Taha Beşkardeş’e devretti. Beşkardeş, görevlendirme yazısını SP İl Başkanı Beytullah Karataş’tan aldı.

“İYİLİĞİN GÜZELLİĞİN YAYILMASI MÜCADELESİNİ VERDİK”

Görev değişimi sonrası konuşan İl Başkanı Beytullah Karataş, şunları kaydetti: “Gençlik dönemi heyecanın yüksek olduğu, dostluğun ve kardeşliğin daha sıcak yaşandığı bir dönemdir. Böyle bir dönemde Saadet Partisi’nin Gençlik Kollarında görev almak ve yaşanabilir Afyonkarahisar adına çalışma yapmak çok önemli. Biz de gençlik teşkilatlarımızda görev alırken çok güzel zamanlar geçirdik. Bu zamanların iyi bir şekilde değerlendirilmesi ve tüm gençlere ulaşılması gerekiyor.” dedi. Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devreden Ahmet Taşkapı, şu ifadelere yer verdi: “Biz şehrimizde iyiliğin ve güzelliğin yayılması için mücadele ettik. Bu bir bayrak yarışıdır ve ben inanıyorum ki bundan sonraki süreçte Nedim Taha Başkanımız yönetimiyle birlikte bu bayrağı daha yukarılara taşıyacak mücadeleyi verecektir.”

“SP’NİN BÜYÜK ZAFERLERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Afyonkarahisar Gençlik Kolları yeni Başkanı Nedim Taha Beşkardeş, kendisine görevi teslim eden İl Başkanım Beytullah Karataş ve görevi teslim aldığı Ahmet Taşkapı’ya teşekkür etti. Beşkardeş, “Rabbim kendilerinden yapmış oldukları çalışmalardan razı olsun. Gençlik, her birimizin içindeki umudu temsil eder. Bizler, umutları yeşertmek ve SP’nin en büyük zaferleri için çalışacağız. Afyonkarahisar’daki tüm genç kardeşlerimin sorunlarıyla ilgilenecek, onların olduğu her yerde biz de olacağız. Ve inanıyoruz ki; Yaşanabilir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM