Araç sürücülerine ceza yağdı

Araç sürücülerine ceza yağdı

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan Huzur- 03 uygulamasında 1311 şahıs ve 617 araç sorgulandı, 21 araç sürücüsüne trafik yönünden 42.177 TL cezai işlem uygulandı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince genel asayişin ve kamu düzeninin devamına yönelik vatandaşların can ve mal güvenliği ile mevcut huzur ve güven ortamının sürekliliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında İl Merkezinde halkın yoğun olarak bulunduğu caddeler, kavşaklar, alışveriş merkezleri, park ve bahçelerde toplamda 76 ekip 216 personelin katılımı ile yapılan Huzur-03 uygulaması yapıldı.

 

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen uygulamada; 1311 şahıs ve 617 araç sorgulanarak, 21 araç sürücüsüne trafik yönünden 42.177 TL cezai İşlem uygulandı. 1 şahsa ruhsatsız tabanca taşımaktan 6136 S.K.M suçundan adli işlem yapıldı. 4 şahsa maksat dışı kesici alet bulundurmaktan idari işlem uygulandı. 3 şahsa yoklama bakaya kaçağı olması sebebi ile gerekli tebligat yapıldı.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM