Ahilik Haftası ziyaretlerine TOGG damgası

Ahilik Haftası ziyaretlerine TOGG damgası

 

Ahilik Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretler ATSO’nun makam aracı olan yerli ve milli otomobil TOGG ile yapıldı.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser,  Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün ile Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Ahilik Haftası dolayısıyla yapılan ziyaretleri, ATSO’nun makam aracı olarak kullanılan yerli ve milli otomobil TOGG ile gerçekleştirdi.

TOGG’u Kocatepe Parkı’ndan ESOB’a kadar Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir kullandı. ESOB’tan Afyonkarahisar Valiliği’ne kadar ise sürücü koltuğuna Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün geçti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Birliktir ve Üstün’e gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür etti; Birliktir ve Üstün ise yerli ve milli, doğuştan elektrikli TOGG’da emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM