Rektör Okumuş, inşaat çalışmalarını inceledi

Rektör Okumuş, inşaat çalışmalarını inceledi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Zafer Sağlık Külliyesinde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ-Tıbbı ve Aromatik Bitkiler Uygulama ve Araştırma sahasında kurulumu devam eden sera ile Akademi Desteğinde Kadın Eli ile Yemeklik ve Tıbbi Mantar Yetiştiriciliği” projesinin tesis inşaatlarını değerlendirdi.

Zafer Kalkınma Ajansı desteğiyle AFSÜ Teknoloji Transfer Ofisi tarafından yürütülen “Akademi Desteğinde Kadın Eli ile Yemeklik ve Tıbbi Mantar Yetiştiriciliği” projesi inşaatı ile sera inşaat çalışmaları devam ediyor. AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, yetkililerden inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Rektörü Okumuş, AFSÜ Hastanesinin yeni çocuk acil servisi inşaatı, AFSÜ Tıp Fakültesinin yenileme çalışmaları süren dördüncü katı, Faz 1 Biyoyararlanım, Biyoeşdeğerlik Merkezi Kozmetoloji ve Geleneksel, Tamamlayıcı ve Fonksiyonel Tıp Uygulamaları (GETAT) merkezi ilgili incelemeler de yaptı. Okumuş’a, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Becit, Genel Sekreter Kutay Erşen, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Ali Tuncer, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili Hasan Güneş ve Hastane Başmüdürü Hatip Aydın eşlik etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
afsü Afyon

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM