Özsoy’a, özel ahde vefa programı yapılacak

Özsoy’a, özel ahde vefa programı yapılacak

AFYAŞAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Günay, Afyonkarahisar Türk Anneler Derneği’nin kurucusu ve onursal başkanı Huriye Seviye Özsoy adına “Ahde Vefa Programı” düzenleyeceklerini bildirdi

Afyonkarahisar Yazarlar Şairler Derneği (AFYAŞAD) tarafından Türk Anneler Derneği iş birliği ile Afyonkarahisar Türk Anneler Derneği’nin kurucusu ve onursal başkanı Huriye Seviye Özsoy adına ahde vefa programı düzenlenecek. Program 12 Aralık 2023 Salı günü öğleden sonra saat 14.00’de M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde başlayacak.

“YENİ KADINANALARIN ÇIKMASINA KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ”

AFYAŞAD Başkanı Muharrem Günay, açıklamasında, şunları kaydetti: “Peygamber Efendimiz, ‘Ahde vefası olmayanın imanı (dini) olmaz.’ buyuruyor. Biz de bu gerçekten hareketle yapmış oldukları yararlı hizmetlerle topluma örnek olmuş, öne çıkmış hayırsever insanlara hem vefa borcumuzu yerine getirelim hem de ilimizde yeni Kadınanaların çıkmasına katkıda bulunmak amacıyla bu programı düzenledik.” Huriye Seviye Özsoy, için düzenlenecek olan vefa programı 12 Aralık 2023 Salı günü M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde öğleden sonra saat 14.00’de gerçekleştirilecek.”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
AFYAŞAD Afyon

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM