“Saklı hazine Afyon’u daha çok tanıtmak istiyoruz”

“Saklı hazine Afyon’u daha çok tanıtmak istiyoruz”

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’ın saklı kalmış bir hazine gibi çok sayıda güzelliği bünyesinde barındırdığını, şehri her platformda daha çok tanıtarak, ismini duyurmak için çabaladıklarını söyledi

 

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, ulusal basından gazetecilerle bir araya geldi. Geçtiğimiz ay Posta Gazetesi yazarları ile bir araya gelen Vali Yiğitbaşı, bu kez Türk basınının köklü gazetelerinden Hürriyet Gazetesi yazarları ve gazeteciler ile bir araya geldi.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, gazeteci, yazar ve TV programcısı Ahmet Hakan ile beraberinde Demirören Medya Grup Başkanı Orçun Çevikoğulları, Bölgeler Reklam Müdürü Özer Kanat, Yazar Deniz Sipahi, gazeteci Emre Oral, Foto Muhabir Murat Şaka ve gazeteci Mehmet Emin Güzbey’i makamında kabul etti.

Afyonkarahisar’ın tarihi, sosyal ve kültürel değerleri, ekonomisi, ihracatı, tarımsal üretimdeki verileri, jeotermal kaynakları, turizm değerleri ve bu alanda yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler veren Vali Yiğitbaşı, şehrin birçok noktasını ziyaret eden Hürriyet yazarlarından da şehre dair izlenimlerini dinledi. Afyonkarahisar’ın saklı kalmış bir hazine gibi çok sayıda güzelliği bünyesinde barındırdığını söyleyen Vali Yiğitbaşı, “Amacımız Afyonkarahisar’ı her platformda daha çok tanıtmak, daha çok ismini duyurmak.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM