Genç kızların idolü: Devlet Ana

Genç kızların idolü: Devlet Ana

 

 

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, lise öğrencisi Asude Eğretli’nin mektubunu cevapsız bırakmadı

 

Okulda incelemelerde bulunan, öğretmenlerle eğitim-öğretime dair görüşen Vali Yiğitbaşı, sınıflarda da öğrencilerle bir araya geldi. Vali Yiğitbaşı, mektup yazarak kendisiyle tanışmayı çok istediğini ifade eden Asude Eğretli’ye de sürpriz yaptı. Vali Yiğitbaşı’nı karşısında gören Asude ve arkadaşları büyük şaşkınlık ve heyecan yaşarken, mutluluklarını ifade ettiler.

Mektubunda kendisine duyduğu sevgiyi dile getirip okuluna davet eden öğrenci Asude Eğretli’nin davetini karşılıksız bırakmayan Vali Yiğitbaşı ve İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Asude Eğretli’nin sınıfında derse eşlik etti.

“UMUTLARINIZI HEP DİRİ TUTUN”

Öğrencilere hayallerini ve gelecek hedeflerini soran Vali Yiğitbaşı, asla pes etmemelerini, çok çalışmalarını ve başarmak için umutlarını hep diri tutmaları tavsiyelerinde bulundu. Kendisinin de İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu hatırlatan Vali Yiğitbaşı, güçlü Türkiye’nin iyi yetişmiş insan gücüyle mümkün olacağını, bu noktada gençlere çok iş düştüğünü söyledi.

Öğrencilerden büyük hedefler koyarak çok çalışmalarını isteyen Vali Yiğitbaşı, hayatın kendirline sunacağı fırsatlara karşı her daim hazırlıklı olmalarını istedi.

Öğrenci Eğretli ile sohbet eden Vali Yiğitbaşı, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile birlikte öğretmenler odasını ziyaret etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM