Başkan Uluçay’dan Doğalgaz Müjdesi

Başkan Uluçay’dan Doğalgaz Müjdesi

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay,  Afyonkarahisar’ın Dinar, Şuhut ve Sinanpaşa ilçeleri başta olmak üzere merkeze bağlı belere de doğalgaz müjdesi verdi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, doğalgaz ulaştırılacak yerleri açıkladı.

İki yıldır yaklaşık 1 milyar liralık yatırım yaptığını hatırlatan Hüseyin Ceylan Uluçay, bu yatırımların 2024 yılı içerisinde de devam edeceğini duyurdu. Başkan Uluçay, şunları kaydetti:

“İhsaniye ilçesine bağlı Kayıhan, Gazlıgöl, Döğer beldeleri ile birlikte merkez ilçeye bağlı Işıklar, Sülümenli, Sülün ve Çayırbağ beldelerimizde doğalgaza kavuşacak. 2024 yılı sonunda Sinanpaşa’nın beldeleri dahil olmak üzere doğal gaz ateşi yakılacak. Şuhut ilçemize bağlı Karaadilli, Dinar’a bağlı Tatarlı, Haydarlı beldelerinde de basınç düşürme merkezleri kurulacak. Daha sonra bu beldelerimizde doğalgaza kavuşacak. Süreçte emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan’a teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM