“Afyonkarahisar’ı İYİ Belediyecilik Yönetecek”

“Afyonkarahisar’ı İYİ Belediyecilik Yönetecek”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, kentteki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Yağcı, “Afyonkarahisar’ı İYİ Belediycelik yönetecek” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı’ya esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde; İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İlçe Başkanı İzzet Köken ve partililer eşlik etti. Yağcı ve beraberindekiler SP İl Başkanlığı’nda partililerle biraraya geldi.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Adayı Yağcı, “31 Mart seçimi sonucu görev bize nasip olursa hizmet odaklı bir politika izleyerek esnafa destek olacağız. Sosyal adalet ve eşitlik ilkeleri ekseninde bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Herkesin derdine çare olabilmek için çabalayacağız. Stratejik bir belediyecilik anlayışıyla kente yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Kentsel dönüşüm, sosyal belediyecilik ve yerel kalkınma projelerini halkın istekleri doğrultusunda biçimlendireceğiz. Halkın yararına olmayan hiçbir kararın altına imza atmayacağız.” dedi.

Alper Yağcı, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“İYİ Parti heyeti olarak Ataköy ve Kışlacık Mahallelerinde kıraathane ve esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Bize görev verilirse ‘Dürüst Başkan Dürüst Yönetim” anlayışı Afyonkarahisar’a hâkim olacak. 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren Afyonkarahisar’ı İYİ Belediycelik yönetecek.”

“Afyonkarahisar’ı İYİ Belediyecilik Yönetecek”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM