Afyonkarahisar Geleceğine Vizyon Katacak Projelerimiz Var

Afyonkarahisar Geleceğine Vizyon Katacak Projelerimiz Var

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehrin geleceğine yönelik 20 yıllık, 50 yıllık projeleri olduğunu belirterek, “Sanayi esnafımızdan, minibüsçü esnafımıza kadar, mimarımızdan, müteahhitimize kadar toplumumuzun tüm kesimlerinin yer aldığı öyle bir Meclis oluşturacağız ki, hemşehrilerimiz baktıklarında, ‘Evet burada beni de temsil eden bir kişi var.’ diyebilecekler” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, seçim çalışmaları kapsamında beraberindeki partililerle birlikte Toptancı Hali, Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile 1. Sanayi Sitesi esnafı ve Sahipata Mahallesi’nde kahvehane ziyaretinde bulundu.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEYEREK, ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ PAYLAŞTI

Hal esnafının talep ve beklentilerini dinleyerek, çözüm önerilerini paylaşan Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Öncelikle ziyaretimiz sırasında bizlere yakın ilgi gösteren ve ikramda bulunan esnaflarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Esnafımız ekonominin temelini oluşturmada büyük pay sahibidir. Haldeki esnaf kardeşlerimiz sabahın karanlığında gelip ekmeklerini kazanmak için çalışıyorlar. Esnaflığa da uzak biri değilim, esnaflığın ne denli zor olduğunu biliyorum. Tüm esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. Ben ve partimizin tüm yönetim kademeleri seçim çalışmalarımız kapsamında esnafımızın ve vatandaşlarımızın fikirlerini dinliyor ve projelerimize bu fikirlere göre yön veriyoruz. Laf olsun diye proje yapmıyor, ziyaretlerde bulunmuyoruz. Bizim için 7’den 70’e tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilemizin talepleri kıymetlidir.” dedi.

ESNAF VE SANATKÂRLARIMIZLA EL ELE VEREREK ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkan Adayı Küçükkurt, “Şehrimizin gülen yüzü esnaf ve sanatkarlarımızla el ele vererek Afyonkarahisarımızı birlikte yöneteceğiz. Tabiri caizse sanayi sitemiz Afyonkarahisarımızın kalbi konumunda. Esnaf ve sanatkârlarımız el emeği ve alın teri ile gerek ülkemizin gerekse de Afyonkarahisar’ın kalkınmasına katkı sağlıyorlar. Bunun yanı sıra esnaf ve sanatkârlarımızın özveri ile yaşatmaya çalıştıkları meslekler gelecek kuşaklara kaybolmadan aktarılmaya devam ediyor. Esnaf ve sanatkârlarımızın yanlarında birer kişiyi istihdam ettiklerini düşünsek dahi istihdama sağladıkları katkıda göz ardı edilemez. Nazik kabulünüz için size ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerinize teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkârlarımıza işlerinde bol kazançlar dilerim.” ifadelerini kullandı.

 

Afyonkarahisar Geleceğine Vizyon Katacak Projelerimiz Var

Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sorunları dinleyen Küçükkurt, “Sanayi esnafımızdan, minibüsçü esnafımıza kadar, mimarımızdan, müteahhitimize kadar toplumumuzun tüm kesimlerinin yer aldığı öyle bir Meclis oluşturacağız ki, hemşehrilerimiz baktıklarında, ‘Evet burada beni de temsil eden bir kişi var.’ diyebilsinler. Ana düsturumuz yönetim ekibiyle ilgili bu şekildedir. Afyonkarahisar’ın geleceğine yönelik 20 yıllık, 50 yıllık vizyonuna yönelik de fikirlerimiz var. Afyonkarahisar’da sanayileşmenin artmasına yönelik ve nüfus hareketlerinin şehrin gelişimine yönelik hazırlanması için çalışmalarımız hazır. Dört yıl sonra Afyonkarahisar Allah’ın izniyle bizim yönetimimizle göç veren değil, göç alan bir il olacak.” diye konuştu.

ARTIK SORUNLARI ÇÖZME ZAMANI GELDİ

Sahipata Mahallesi’nde kahvehane ziyaretinde bulunan MHP Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, mahalle sakinlerine projelerini ve mahalle için planlarını anlatarak, “Ben naçizane gazeteci olarak sürekli hemşehrilerimle iç içeydim. Adaylığımızdan öncede her gün iş yerimizden, evimize, evimizden, iş yerimize yayan gidip gelen, çarşıda esnaflarımızla hasbihal eden birçok dostumuzla, çarşıda pazarda Afyonkarahisar’la ilgili günlük yaşamla ilgili sıkıntıları sorunları paylaştığımız bir yaşam tarzımız vardı. Ben hemşehrilerimin içinde olmazsam kendimi boşlukta hissediyorum. Bu aday olmadan öncede böyleydi. 2-3 gün hemşehrilerimle sohbet edemezsem, bir esnafımızın yanında oturmazsam, bir dostuma selam vermezsem kendimi nefes alamamış gibi hisseden biriyim. Bundan dolayı hemşerilerimizle şimdi biraz daha iç içe oldum. Şayet Allah’ın izni siz hemşehrilerimin teveccühü ile sorunların çözümü noktasında da yetki sahibi olursam bugüne kadar kalemimizle, sözümüzle, fikrimizle şu şöyle olmalı, bu bardak burada değil, şurada durmalı dediğimiz şeyi şimdi bugün eğer yetki yerimizi alabilirsek kardeşim bu böyle olması gerekiyordu. Bunu senelerce konuştuk, tartıştık, değerlendirdik. Artık bunu buraya koyma zamanımız geldi diyebileceğiz inşallah.” şeklinde konuştu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM