“Bu Memleketin İnsanıyız Sokağa Hakimiz”

“Bu Memleketin İnsanıyız Sokağa Hakimiz”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Yağcı, “Projeler üretiyoruz, sorunları biliyoruz, çok şükür çözümleri de biliyoruz. Bu memleketin insanıyız. Sokağa, caddeye hâkimiz. Kimsenin bu anlamda endişesi olmasın.” dedi.

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Kurtuluş Caddesi ve Tuzpazarı Caddesinde esnaf ziyaretlerine devam etti. Yağcı’ya İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik ettiler.

 

Afyonkarahisar için hizmet yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Yağcı, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Şehir halkının öneri ve sorunlarını dikkate almak için sürekli olarak farklı esnafları ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Esnaflarımızın hem isteklerini dinliyor hem de karşılıklı fikir alışverişi yaparak çözüm yolları arıyoruz. Sorunları çözümü ve ihtiyaçların karşılanması için çözüm yolları konusunda iddialıyız. Afyonkarahisar bizim hepimizin memleketidir. Gençliğimizin verdiği enerjiyle durmadan şehri geliştirmek için çalışacağız. Projeler üretiyoruz, sorunları biliyoruz, çok şükür çözümleri de biliyoruz. Bu memleketin insanıyız. Sokağa, caddeye hâkimiz. Kimsenin bu anlamda endişesi olmasın.”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
alper yağcı iyiparti

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM