“Vakıflarımızın İstek Ve Talepleri Bizler İçin Önemli”

“Vakıflarımızın İstek Ve Talepleri Bizler İçin Önemli”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, n sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Uluçay, “Vakıflarımıza daha da sistemli çalışabilecekleri bir mekân sunacağız. Vakıflarımızın istek ve talepleri bizler için çok önemli” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay bugün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Ensar Vakfı, Semerkand Vakfı, Hayrat Vakfı ve Birlik Vakfı’nı ziyaret eden Uluçay’a Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

 

Vakıf yönetici ve üyelerine yaptıkları ziyaretlerden sonra açıklamada bulunan Uluçay, “Vakıflarımız toplumumuzun manevi değerlerine sahip çıkarak, kültürümüzün bizden sonraki nesillere aktarılması noktasında önemli hizmetler sağlayan kurumlarımızdır. Bizler siyasiler olarak birçok proje ve yatırım gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımları altından da yapsak bilinçli bir nesil yetiştiremedikten sonra bunların hiçbir işe yaramayacağının farkındayız. Bu noktada vakıflarımızın destekleri ve gayretleri bizim için önemli. Gençlerimizin yetiştirilmesi hususunda sizlerden çok ciddi destekler alacağız. Tabii ülkemiz başta olmak üzere şehrimize değer katan birçok başarılı çalışmaları ile bizlere de her zaman destek olan vakıflarımızın talepleri ve istekleri de bizim için çok önemli. Yeni dönemde vakıflarımızın çalışmalarını daha sistemli ve konforlu olarak devam ettirebilmeleri için projelerimiz mevcut. Vakıflarımıza içerisinde kafeteryası, seminer salonları, sosyal alanlarının da bulunduğu bir mekânı sizlerin kullanımına sunmayı hedefliyoruz. Allah’ın izniyle birlikte hareket ettiğimiz sürece aşamayacağız hiçbir sorun yok. Vakıflarımız bizlere, Sayın Cumhurbaşkanımıza, davamıza ve İslam Ümmetine her zaman destek oldular. Her şeyden ziyade kendi bilgileri ve tecrübelerini hiçbir zaman bizlerden esirgemediler. İnanıyorum ki samimi ve Allah rızası için yapılan tüm faaliyetlerin sonu hayırla sonuçlanmıştır.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM