Başkan Kantartopu Ve Başkan Okumuş, Mazbatalarını Aldı

Başkan Kantartopu Ve Başkan Okumuş, Mazbatalarını Aldı

31 Mart yerel seçimlerinin ardından İYİ Parti’den Çay Belediye Başkanı seçilen Yaşar Kemal Kantartopu ve Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş, mazbatalarını aldılar

 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi sonucu İYİ Parti’den Çay Belediye Başkanı seçilen Yaşar Kemal Kantartopu ile Dereçine Belediye Başkanı seçilen Aykut Okumuş mazbatalarını alarak dualar eşliğinde göreve başladılar. Başkan Kantartopu ve Başkan Okumuş Meclis Üyelerinden oluşan heyetle, mazbatalarını Çay İlçe Seçim Kurulundan aldılar.

Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu ve Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş’a; İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın eşlik ettiler. Milletvekili Olgun, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu ve yöneticilerimiz ile birlikte Çay Belediye Başkanımız Yaşar Kemal Kantartopu ve Dereçine Belediye Başkanımız Aykut Okumuş’un mazbata törenlerine katılım sağladık. İYİ Belediyecilik anlayışımızla Çay’ımıza ve Dereçine’mize hizmet etmek için kutlu bir yola çıkan kıymetli Başkanımıza ve meclis üyelerimize üstün başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin inşallah. Çaylı ve Dereçineli hemşehrilerime teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM