Afyon’daki 2 milyon 164 bin metrekare için acele kamulaştırma kararı

Afyon’daki 2 milyon 164 bin metrekare için acele kamulaştırma kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’te yayınlanan karar ile Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi’ne kurulacak olan 2. Merkez Organize Sanayi Bölgesi için 283 adet özel mülkiyet alanının “acele kamulaştırılması” kararı açıklandı

 

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine kurulacak olan 2. Merkez Organize Sanayi Bölgesi için önemli bir karar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre Sinanpaşa’nın Ayvalı ve Akdeğirmen Köyleri’ndeki 283 taşınmaz için “acele kamulaştırma” yapılacak. Kararda Sinanpaşa Belediye Başkanlığı’nın özel mülkiyet olan bu taşınmazları kamulaştıracağı da belirtildi Kararda şu cümle dikkat çekti:
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya kararla ilgili paylaşım yaparak, “Afyonkarahisar için çok önemli ve tarihi bir karar daha; Teşekkürler Sn Cumhurbaşkanım. Afyonkarahisar 2.OSB’nin kuruluştan itibaren Türkiye’nin ilk yeşil OSB’nin 2.164.230 m2 taşınmazı için Acele Kamulaştırma Kararı çıkmıştır. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun…” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ise “Afyonkarahisar’ımız için hız kesmeden yola devam… Türkiye’nin ilk yeşil OSB olan Afyonkarahisar 2.OSB’sinin 2.164.230 m2 taşınmazı için Acele Kamulaştırma Kararı çıkmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyor şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM