“Birlik olunca zor diye bir şey yok”

“Birlik olunca zor diye bir şey yok”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Özkaya ve Yurdunuseven ile Belediye Başkanı Zeybek Ankara’dan 2 ayrı arazi tahsisi müjdesi ile dönüyor

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Ankara’dan güzel haberlerle dönüyorlar. Milletvekilleri ve Belediye Başkanı’nın birlik-beraberlik içerisinde hareket etmeleri sayesinde Afyonkarahisar için önem arz eden iki ayrı arazi tahsisi gerçekleştirildi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek dün Ankara’da bir dizi temaslarda bulundular. Ziyaretleri kapsamında Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u da ziyaret eden Özkaya, Yurdunuseven ve Zeybek, mülkiyete Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde bulunan iki arazinin Afyonkarahisar Belediyesi’ne tahsisini sağladılar.
Afyonkarahisar heyetinin Milli Emlak Genel Müdürü Büyükuzun ile yaptıkları istişareler sonucunda Ataköy ve Erkmen’de bulunan iki ayrı arazi Afyonkarahisar Belediyesi’ne tahsis edildi. Ataköy Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti Hazine’ye ait olan 2004 ada, 14 parselde kayıtlı bulunan 1689 metrekarelik taşınmaz sosyal ve kültürel tesis alanı olarak 2 yıllığına Afyonkarahisar Belediyesi’ne tahsis edildi.
Ayrıca Erkmen-Hürriyet mahallesinde bulunan mülkiyeti Hazine’ye ait 183 ada 2 parselde kayıtlı bulunan 66 bin metrekarelik taşınmaz da sosyal, kültürel ve sportif ve turizm amaçlı etkinliklerde kullanılmak üzere Afyonkarahisar Belediyesi’ne tahsis edildi. Bu arazi Motor Sporları alanının hemen yanında yer alıyor.
Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “Afyonkarahisarımız için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yeni hizmetlere vesile olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sayın Milletvekilimiz İbrahim Bey ve Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile birlikle yaptığımız görüşmeler son derece olumlu sonuç verdi. Normalde aylarca sürecek Milli Emlak’a ait arazi tahsis işlemleri bizlerin birlik ve beraberlik tablosu sayesinde 2 saat içerisinde neticeye ulaşmış oldu. Tahsisi yapılan arsaların ne şekilde kullanılacağına Mehmet Zeybek başkanımız karar verecek ve önümüzdeki günlerde bu kararını kamuoyunu ile paylaşacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. >> Sezer KÜÇÜKKURT’un Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM