Diler: Türk düşmanları daha çok rahatsız olacak!

Diler: Türk düşmanları daha çok rahatsız olacak!

Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler, Meclisteki bütçe görüşmelerinde ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ ifadesinden rahatsız olan HDP’lilere ve onun işbirlikçilerine seslendi. Diler, “Ne Mutlu Türküm Diyene diyerek Türk düşmanlarını daha çok rahatsız etmeye davet edeceğiz” dedi

 

Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler, üniversite teşkilatı ile bir araya gelerek gündemi ve teşkilat çalışmalarını değerlendirdi.
Oğuz Kağan Diler, “Ne mutlu Türküm diyene.” sözünden ve Ülkü Ocakları’nın üniversitelerdeki varlığından rahatsız olan HDP’li bir bayan milletvekiline sert tepki gösterdi. Diler, “Gençler milletimizin asli cevherleridir. Hepinize yüklenen bir sorumluluk var. Kuruluş sizlere emanet, Cumhuriyetimiz sizlere emanet. Hepiniz birer Türk bayrağısınız, bu bayrağı kirletmeyecek, lekeletmeyecek ve yere düşürmeyecek olan sizlersiniz. Geleceğin lider ülke Türkiye’sinin ulvi kadrolarını oluşturacak gençler buradaki gençlerdir. Bu sorumluluk ve bu bilinçle hareket edin. Hainlerin, satılmışların gözleri de bizlerin üzerinde. Türk’e ve Türklüğe düşman olan herkes doğrudan Ülkü Ocaklılarına da düşmandır. Yakın zamanda mecliste terör sevici bir kadın çıkıp Ülkü Ocaklılarını hedef göstererek ‘Ne mutlu Türküm diyene’ sözünden ve üniversitelerdeki varlığımızdan dolayı rahatsızlık duyduğunu beyan etti. Bu hainlere meşru yollardan, hukuk çizgisinden ayrılmadan her zaman cevabını verecek olan ve hadlerini bildirecek olan kişiler sizlersiniz. Biz varlığımız ile Türk düşmanlarını daha çok rahatsız etmeye davet edeceğiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM